Kaj o EVPN Programu menijo ostali uporabniki

Posebna ponudba z velikim popustom poteče čez:

04
DNI
:
 
23
UR
:
 
37
MINUT
:
 
21
SEKUND

You missed out!

Manja Vidic

Priznam, da me je takoj ko sem izvedela za ta prehranski načrt pritegnila najprej cena. Rekla sem si: pa dajmo probat… Z uporabo EVPN Programa sem opazila izjemne rezultate!

V malo več kot mesecu dni sem izgubila 3,7kg!

Postava se mi je vidno spremenila in oblačila so mi postala ohlapna. Galla in Rene sta prijazna in vedno na voljo za pomoč. Priporočam vsem iz srca. ❤

Adriana Bagladi // Kozmetičarka

Veganski prehranski načrt Galle in Reneja je zelo priročen ter enostaven tudi za tiste, ki se v kuhinji ne znajdemo najbolje. V današnjem tempu življenja in zaposlitvi je težko najti čas za iskanje pravih informacij o prehrani. Ta načrt mi je prihranil veliko časa, saj sem vse kar potrebuje, našla na enem mestu. Jedi iz jedilnika so zelo enostavne in tudi sama priprava hrane ne vzame veliko časa. Z uporabo veganskega prehranskega načrta imam več energije, prav tako pa se je bistveno izboljšalo tudi moje počutje. Všeč mi je, ker je načrt sestavljen tako, da lahko (če želiš) , pozneje tudi sam eksperimentiraš in znaš sestaviti zdrave polnovredne obroke.

Boris Vigec  // Designer

Zelo mi je bilo všeč, da sta bila vedno pripravljena odgovoriti na moja vprašanja. Hrana v jedilniku je povečini nepredelana in počutje ter rezultati so pri takšnem jedilniku vedno najboljši. Jedilnik bi zagotovo priporočal vsem, ki se ukvarjajo s športom saj pokrije vse dnevne potrebe po makrohranilih in je dovolj enostaven, da ne pobere preveč časa za pripravo.

Ignacija Janžekovič // Vzgojiteljica

Sama sem postala veganka dobre 3 mesece nazaj. Ker sem se šele začela srečevati z veganstvom mi je bil nakup Veganskega prehranskega načrta v veliko pomoč. Sama sem dobila vse informacije, ki sem jih potrebovala na enem mestu po smešno nizki ceni. Všeč mi je ker je vsebina aktualna in podkrepljena s peer-reviewed znanstvenimi raziskavami. Teoretično znanje sem enostavno prenesla v prakso, saj poleg smernic in informacij prek video posnetkov, dobiš tudi celoten 30 dnevni veganski prehranski načrt, primere jedi, recepte, natančne informacije o sestavinah ter povezave do (spletnih) trgovin, kjer jih lahko kupiš,… skratka vse, kar potrebuješ. Ni mi žal, da sem Veganski prehranski načrt nabavila. Hvala, ker spreminjata življenja drugih ljudi in svet na bolje. Najboljša sta. 💚

Posebna ponudba z velikim popustom poteče čez:

04
DNI
:
 
23
UR
:
 
37
MINUT
:
 
21
SEKUND

You missed out!

© 2021 GO BUILD YOURSELF VSE PRAVICE PRIDRŽANE

>