5 takoj uporabnih TRIKOV, ki ti bodo omogočili lažje hujšanje in FIT postavo 365 dni v letu

Brez strogih diet in ur telovadbe!

S tabo želiva deliti 5 takoj uporabnih trikov, ki so absolutno nujni, za učinkovito izgubo odvečnih kilogramov in vitko postavo vse leto. In tej triki tudi nama in tisoče Slovencem omogočajo biti FIT vse leto brez mučnih diet in ur telovadbe!

BREZPLAČEN TRENING V TOREK:

Torek, 24 Maj 2022

ob 20:30 uri

Pohiti s prijavo, število mest je omejeno! ☝️

Na tem treningu bova s tabo delila

  • Hujšaj pametneje - Kako svoj jedilnik enostavno urediš ter uspešno hujšaš brez stradanja in strogih diet ter rezultate obdržiš na dolgi rok.
  • Zamolčana strategija učinkovite vadbe - Zakaj večina telovadi narobe in s tem izgublja ogromno časa, volje in ostaja brez rezultatov
  • Ključen pristop za zmagovito hujšanje, ki ga moraš pokriti, če želiš biti FIT (gre za enostaven psihološki trik o katerem nihče ne govori)
  • Pospeševalnik napredka - 3 malo poznani triki s katerimi lahko pospešiš svoj metabolizem in spodbudiš telo, da porabi več kalorij in tako hujšaš še hitreje!
  • Zadeni tarčo - Kako doseči FIT postavo in rezultate obdržati dolgoročno s pomočjo 2 tehnik, ki znanstveno preverjeno delujeta

Mesta na tem brezplačnem treningu so omejena, zato rezerviraj svoje mesto čim prej!

Pohiti s prijavo, število mest je omejeno! ☝️

Kdo sva?

Sva Rene in Galla, sva dolgoletna športnika in osebna trenerja. Posebej sva specializirana na področju izgube odvečnih kilogramov in zdrave prehrane.


Leta 2015 sva kot veganska športnika zmagala na na odprtem powerlifterskem tekmovaju (tekmovanje v dvigovanju uteži).

Po tem uspehu sva se posvetila osebnemu trenerstvu, ter znanstvenemu preučevanju prehrane in športa.

Prek najinih spletnih programov za hujšanje sva popeljala že več kot 
2500 Slovenk in Slovencev in jim pomagala do boljšega počutja, bolj zapeljive postave ter višje samozavesti.

V najini dolgoletni karieri sva spoznala, da je hujšanje in vzdrževanje FIT postave časovno ter finančno zelo potratno in večkrat celo nevarno (če ga ne izvajaš pravilno).

Ker sva sama to spoznala na težek način (hard way) in se leta vrtela v krogih, ter preizkušala vse možno, sva se odločila, da bova vsakemu, ki se nama želi pridružiti pokazala boljši in lažji način za FIT postavo.


O njem bova govorila na brezplačen treningu, kateremu se lahko pridružiš s klikom na gumb zgoraj☝️.


Upava da se vidimo,
Rene in Galla

POGOSTA VPRAŠANJA

Poglej si odgovore tako, da klikneš na spodnja vprašanja.

Ali bomo na tem treningu telovadili?

NE! Ta trening ni namenjen telovadbi. Na tem on-line treningu ti bova zaupala taktike in skrite trike, ki ti bodo omogočili bolj enostavno in hitrejše hujšanje ter vitko postavo čez vse leto. Torej, to bo trening nabit z informacijami, katere sva midva nabirala in testirala več kot 10 let in katere preverjeno delujejo na več tisoč ljudeh. Tako da brez skrbi, na tem treningu ne boš telovadil/a, ampak boš iz njega odnesel/la le najboljše informacije 😉

Ali lahko informacije o katerih govorita uporabim takoj?

Ja. Vsi triki o katerih bomo govorili so tako enostavni, da jih lahko uporabiš še isti dan. Verjameva, da za kar nekaj od njih še nisi slišal/a in ti lahko spremenijo postavo in življenje zelo hitro. Prijavi se na on-line trening že zdaj, s klikom na spodnji rdeč gumb.

Ali bo trening v živo?

JA! Trening bomo imeli popolnoma v živo. Tako bova s tabo delila najbolj sveže informacije, ki delujejo znova in znova!

Zakaj dajeta vse te informacije brezplačno?

Super vprašanje. Sama sva porabila več kot 10 let, da sva našla sistem za hujšanje, ki je bolj enostaven in na katerem se ne rabiš mučit, da hujšaš in imaš FIT postavo. Ker sva se sama zelo namučila, da sva prišla do teh informacij ter porabila leta za testiranje teh tehnik v praksi, bi rada vsakemu predala te informacije in tako olajšala življenje čim več ljudem.


Bova pa s tabo popolnoma odkrita. Poleg vseh izjemnih informacij, ki ti jih bova zaupala brezplačno in katere lahko uporabiš takoj ter si z njimi spremeniš postavo in življenje, ti bova na koncu treninga predstavila še nadaljevalni program. To je ekskluzivni program za bolj enostavno in učinkovito hujšane ter vzdrževanje FIT postave čez vse leto z minimalnim časovnim vložkom, brez strogih diet, brez izločanja OH in brez ur telovadbe. Ta program bo poskrbel, da bo tvoje telo postalo stroj za kurjenje odvečnih kilogramov! Pomagal je že več kot 2500 Slovenkam in Slovencem in verjameva, da lahko tudi tebi.

© 2024 GO BUILD YOURSELF VSE PRAVICE PRIDRŽANE

This site is not part of and/or endorsed by Facebook.

Facebook is a trademark of Facebook™, Inc.

>