NOVA E-KNJIGA: Novo Leto, Nova TI

Razkrivam trik, ki ti bo v 2023 pomagal pokuriti odvečno maščobo, ki se je nabrala v veselem decembru

Primerno: Za vse, ki jim ni problem v svoj jedilnik vključiti več rastlinske hrane in želijo izkoristiti njeno super-moč ter na ta način preoblikovati svojo postavo, brez, da bi zato morali biti lačni.

Če iščeš rešitev kako se znebiti odvečnih kilogramov, potem si na pravem mestu!


Ta izjemno enostaven trik ti bo pomagal poenostaviti hujšanje in ti omogočil, da lahko uspešno izgubiš odvečno maščobo, brez stradanja in lakote.


Torej, ali si pripravljena v svoj jedilnik vključiti več rastlinske hrane, ki bo s svojo super-močjo omogočila, da boš imela poln želodec, hkrati pa boš učinkovito izgubljala telesno maščobo?


Če si odgovorila z Da, potem pusti, da ti pomagam do cilja! 🙂


Začni tako, da si preneseš našo brezplačno spletno knjigico.

Pozor: Ko si boš prenesla knjigico, dobiš še dodatno darilce! 😉 Dodala te bova na prioriteten seznam prejemnikov naših e-mail sporočil in ti tako v prihodnje brezplačno pošiljala preverjeno delujoče korake in trike za izgubo maščobe.

Naju še ne poznaš?

Rene Škarabot in Galla Os s srebrno in zlato kolajno iz njune prve powerlifterske tekme - tekmovanje v dvigovanju uteži

Sva Galla in Rene, na svojem potovanju do FIT postave sva preizkusila ogromno popularnih diet (LCHF, nizko maščobna dieta, ločevana dieta, keto) a sva z njihovo uporabo uspela držati želeno postavo le nekaj mesecev, potem psiha in telo nista zdržala več.


In enako se dogaja pri 99% ljudeh, ki se odločijo za hujšanje.


Ko sva izvedela, še, da so te diete zelo slabe za zdravje in celo nevarne, sva se odločila, da bova ukrepala!


Začela sva z iskanjem pravih informacij in jih po številnih neuspehih le našla v znanosti.


S pomočjo teh informacij sva si sestavila prehranski načrt, ki je bolj zdrav in ga ni težko držati na dolgi rok - posledično pa lahko Fit postavo vzdržujeva vse leto!

S pomočjo revolucionarnega prehranskega načrta, sva leta 2015 sva kot veganska športnika zmagala na na odprtem powerlifterskem tekmovaju (tekmovanje v dvigovanju uteži).


Po tem uspehu sva se odločila, da želiva informacije o moči in prednostih rastlinske prehrane deliti z ostalimi. Tako lahko vsak, s pomočjo rastlinske prehrane, bolj zdravo živi in doseže želeno postavo brez nadležnih diet in stradanja. 


S tem namenom sva nekaj let nazaj sestavila najbolj celovit tečaj za hujšanje z rastlinsko (vegansko) prehrano in 90 dnevno vodeno vadbo od doma, ki s pomočjo znanstveno podprtih tehnik kuri odvečne kilograme hitreje kot druge aktivnosti. S tema tečajema sva skupaj pomagala več kot 2500 strankam do boljšega počutja, bolj zapeljive postave ter višje samozavesti.


Del informacij, s katerimi lahko proces hujšanja še pospešiš, lahko ukradeš tako, da klikneš na rdeč gumb zgoraj ali spodaj in si preneseš brezplačno e-knjigo.


Komaj čakava, da te informacije, o katerih malo kdo govori in ki ti lahko pomagajo shujšati še hitreje, spoznaš tudi ti!

© 2016 - 2024 GO BUILD YOURSELF VSE PRAVICE PRIDRŽANE

This site is not part of and/or endorsed by Facebook.

Facebook is a trademark of Facebook™, Inc.

>