Živjo!

Veseli naju, da si se ustavil/a na najini spletni strani. V nadaljevanju bi se ti rada v nekaj kratkih besedah predstavila in ti povedala, kdo sploh sva, kaj je najina vizija in poslanstvo, ter kaj želiva s tabo na tej strani deliti.

Sva Rene in Galla, ki sva z zmago in drugim mestom, na odprtem powerlifterskem tekmovaju (tekmovanje v dvigovanju uteži), kot veganska športnika, svetu dokazala, da si lahko kot vegan mišičast in močan.

Na tej poti sva dobila ogromno izkušenj kako s pomočjo rastlinske prehrane v športu dosegat vrhunske rezultate in kako uspešno hujšati in preoblikovati postavo. Vsa ta odkritja želiva na tej spletni strani deliti tudi s tabo, v kolikor imaš željo v svoj jedilnik vključiti več rastlinskih živil ali pa popolnoma odstraniti vsa živalska živila iz jedilnika in se prehranjevati izključno vegansko, na tej spletni strani dobiš vse informacije kako to narediti na zdrav in varen način.

Vse informacije, ki jih deliva so preizkušene in povzete iz neodvisnih peer-reviewed raziskav saj sama nasprotujeva subjektivnim mnenjem in informacije raje iščeva v znanosti.

Zato te vabiva, da se malo razgledaš po spletni strani, preklikaš zavihke in prav gotovo najdeš kaj uporabnega zase 😊

vidna na

>