BREZPLAČNA E-KNJIGA

Trije malo poznani triki, s katerimi pokuriš dodatnih 200 kalorij

Medtem, ko ležiš na kavču...

S pomočjo te brezplačne e-knjige lahko:

  • Pokuriš dodatnih 200 kalorij na dan, brez ekstra telovadbe
  • Ob urejeni prehrani lahko v štirih tednih, izgubiš več kot 0,5 kg maščobe, brez kakršnih koli dodatnih naporov
  • Vsi trije triki ti dobesedno poberejo le nekaj sekund časa, da jih uporabiš v svojem vsakdanu

Danes ob naročilu na brezplačne e-novice o hujšanju in zdravi prehrani, prejmeš še posebno e-knjigo, s tremi malo poznanimi triki za hitrejše hujšanje, v vrednosti 27€, brezplačno!

Naju še ne poznaš?

Sva Rene in Galla, na svojem potovanju do Fit postave sva preizkusila ogromno popularnih diet (LCHF, nizko maščobna dieta, ločevana dieta, keto) a sva z njihovo uporabo uspela držati želeno postavo le nekaj mesecev, potem psiha in telo nista zdržala več.


In enako se dogaja pri 99% ljudeh, ki se odločijo za hujšanje.


Ko sva izvedela, še, da so te diete zelo slabe za zdravje in celo nevarne, sva se odločila, da bova ukrepala!


Začela sva z iskanjem pravih informacij in jih po številnih neuspehih le našla v znanosti.


S pomočjo teh informacij sva si sestavila prehranski načrt, ki je bolj zdrav in ga ni težko držati na dolgi rok - posledično pa lahko Fit postavo vzdržujeva vse leto!


S pomočjo revolucionarnega prehranskega načrta, sva leta 2015 sva kot veganska športnika zmagala na na odprtem powerlifterskem tekmovaju (tekmovanje v dvigovanju uteži).

Po tem uspehu sva se odločila, da želiva informacije o moči in prednostih rastlinske prehrane deliti z ostalimi. Tako lahko vsak, s pomočjo rastlinske prehrane, bolj zdravo živi in doseže želeno postavo brez nadležnih diet in stradanja. 


S tem namenom sva nekaj let nazaj sestavila najbolj celovit tečaj za hujšanje z rastlinsko (vegansko) prehrano in 90 dnevno vodeno vadbo od doma, ki s pomočjo znanstveno podprtih tehnik kuri odvečne kilograme hitreje kot druge aktivnosti. S tema tečajema sva skupaj pomagala več kot 2500 strankam do boljšega počutja, bolj zapeljive postave ter višje samozavesti.


Del informacij, s katerimi lahko proces hujšanja še pospešiš, lahko ukradeš tako, da klikneš na rdeč gumb zgoraj ali spodaj.


Komaj čakava, da te informacije, o katerih malo kdo govori in ki ti lahko pomagajo shujšati še hitreje, spoznaš tudi ti!

Danes ob naročilu na brezplačne e-novice o hujšanju in zdravi prehrani, prejmeš še posebno e-knjigo, s tremi malo poznanimi triki za hitrejše hujšanje, v vrednosti 27€, brezplačno!

© 2016 - 2023 GO BUILD YOURSELF VSE PRAVICE PRIDRŽANE

This site is not part of and/or endorsed by Facebook.

Facebook is a trademark of Facebook™, Inc.

>