Kako SHUJŠATI in Učvrstiti Mišice od doma

Brez fitnesa, brez vadbenih pripomočkov v samo 30 minutah, 4x tedensko!

V današnji posebni ponudbi prejmeš...

Bližnjico do Fit postave - GOBYFit vadbo

Edinstven 90 dnevni vadbeni program, katerega izvajaš kar doma, brez dodatne opreme. Zaradi naprednih tehnik bo tvoje odvečne kilograme pokuril hitro in obenem bo tudi učvrstil tvoje mišice in poskrbel za zapeljivo postavo!

6 posebnih bonusov

Poleg vadbe boš danes prejel/a še 6 posebnih bonusov, ki ti bodo pomagali, do želene postave z raketno hitrostjo. Pokazala ti bova, kaj moraš poleg vadbe še početi, da svojo želeno postavo dosežeš in jo vseh 365 dni tudi vzdržuješ.

Elitna podpora

Pri naju nisi le številka! S teboj bova osebno delala (če boš želel/a) vseh 90 dni in ti bova vedno na razpolago za vsa tvoja vprašanja - tudi ob 10h zvečer.

Garancija na zadovoljstvo

30 dnevna robustna garancija na zadovoljstvo, s katero ne tvegaš praktično nič. Vadbo lahko 30 dni izvajaš brez tveganja, če ti v tem času karkoli ne bo všeč, nama piši in vrnila ti bova denar!

Ja, želim si Fit postave 365 dni,

naročam svojo GOBYFit vadbo!

Kako do želene Postave v 30 Minutah?

..kar iz dnevne sobe

Živjo,

V kratkem zapisu spodaj bi ti rada predstavila, kako lahko tudi ti v samo 30 minutah 3 - 4 krat tedensko, iz svoje dnevne sobe, dosežeš postavo o kateri že dolgo razmišljaš.

Preden pa ti postreževa s to super rešitvijo, naju zanima naslednje:

Ali tudi tebe že ob ideji na hujšanje spreleti srh

Ti Fit postava še vedno predstavlja nerešljivo uganko in se ti zdi da na treningih dobesedno zapravljaš čas, ker rezultatov ni in ni …

Ne veš več kaj poskusiti, da bodo tisti odvečni kilogrami izginili enkrat za vselej …

Ali pa..

Če ti po nešteto poskusih še vedno ni uspelo doseči želene postave in si nad vsem skupaj že obupal oziroma obupala…

Potem naj te pomiriva.

Popolnoma te razumeva in se zavedava, da je v današnji poplavi nejasnih informacij težko najti nasvet, ki bo zares deloval.

Kljub temu, da je telesna aktivnost bistvenega pomena za zdravje, lepo postavo in visoko samozavest, se neka zaposlena oseba preprosto ne more znajti v tem nastalem kaosu.

In tudi sama sva bila kar nekaj let v tem položaju.

Leta in leta sva iskala informacije in jih testirala v praksi.. Nekatere so bile bolj učinkovite, druge pa popolna potrata časa.

In ko sva se pogovarjala z drugimi, sva uvidela, kako tragično je stanje..

Nisva edina, ki sva se zgubljava v tej zmedi informacij.. Večina ima popolnoma enake težave.

Radi bi opazili rezultate čim prej a se s pomanjkljivimi informacijami, ki jih najdejo v raznih medijih to ne da doseči brez testiranja in večletne prakse...

Večina nima časa in denarja za obisk fitnes centrov in plačevanje osebnega trenerja, kar znese nekaj 100€ mesečno in bi raje ta denar porabili za potovanja, shoping in ostale konjičke.

Nato naju je presunila ideja:

Po več kot 12 letih ukvarjanja s športom na visoki ravni, po več 1000 urah treningov sva prišla do formule, po kateri znava sestaviti vadbo, ki dejansko deluje kot Švicarska ura.

Kaj če bi to znanje delila še z ostalimi in jim končno pomagala do želene postave?

Ideja je bila super, ampak...

Informacije same po sebi ne pomenijo dosti.. Ljudje nimajo časa, da bi si sestavljali vadbene programe ter študirali vadbene tehnike ter principe delovanja telesa..

Zato sva si postavila enostavno vprašanje:

Kaj bi nama prišlo najbolj prav, če sedaj ne bi imela vsega znanja in izkušenj ter bi želela Fit postavo čim hitreje?

Prav gotovo nek delujoč sistem, kateremu lahko enostavno slediva in ga hitro izvedeva.

Super ideja!

Dajva ljudem sestavit vadbeni program, ki bo...

Enostaven, varen, učinkovit in katerega bo možno izvesti hitro, kar iz udobja domače dnevne sobe.

Na ta način bo vsak lahko prihranil ogromno časa in denarja, ter naredil/a nekaj neprecenljivega za svoje zdravje, samozavest in zapeljivo postavo.

In tako je kot plod dolgoletnega znanja in izkušenj iz prakse nastal edinstven vadbeni program GOBYFit.

Kaj je GOBYFit vadba?

To  NI samo še ena nova vadba na trgu…

To NI samo vadba za izgubo maščobe - čeprav bodo napredne tehnike v njej poskrbele, da se bodo tvoji odvečni kilogrami topili kot za šalo

To NI samo vadba za pridobivanje mišične mase - čeprav bodo tvoje mišice z izvajanjem te vadbe dobile lepo - sexy obliko in tonus (podobno kot pri nama)

To NI vadba, ki ti bo pobrala ves tvoj prosti čas - v bistvu traja SAMO 30 minut, izvajaš pa jo 3 - 4x tedensko

GOBYFit je BLIŽNJICA!

GOBYFit ni vadba v stilu “kako shujšati v 7 dneh”... ampak, če nama boš sledil/a pri treningih in počel/a stvari tako kot ti bova pokazala, boš definitivno svojo postavo in počutje dvignil/a na popolnoma nov nivo.. Zelo verjetno na raven, o kateri si do sedaj le sanjal/a.

Zakaj si upava to trditi?

Ker je GOBYFit vadba sprogramirana tako, da lahko na njej vsak, s pomočjo naprednih vadbenih tehnik izboljša svojo fizično pripravljenost (shujša, oblikuje svojo postavo, pridobi več kondicije)... ne glede na to ali je začetnik ali že izkušen športnik.

GOBYFit je online program (je posnet - uporabljaš ga lahko kadarkoli), ki vsebuje najnaprednejše vadbene pristope in tehnike, ki ti bodo pomagali do Fit postave v najkrajšem možnem času, brez dodatnih vadbenih pripomočkov.

Je preprosto najbolj enostavna in hitra rešitev za to, da dosežeš zapeljivo postavo, boljše počutje ter višjo samozavest in se izogneš nepotrebnemu zapravljanju časa in neuspehom.

Torej: Ne bo ti potrebno porabiti stotine ur za testiranje brez rezultatov ali biti na voljo ob točno določenih urah za osebno trenerstvo. Vadbe v programu boš lahko izvedel oz. izvedla tolikokrat kot boš želel/a in kadarkoli ti bo zapasalo. Vse kar potrebuješ za uporabo programa pa je internet povezava.

Pripravila sva ti tudi nekaj “must have” bonusov, ki jih boš potreboval/a za hitre rezultate. Med drugim tudi veganski jedilnik, zadnji vodič po prehranskih dopolnilih, orodje za merjenje napredka… Tako boš prihranil/a kup časa in se znebil/a dilem kot so “Kaj naj pa jem za čim boljše rezultate?” ali “Ali ta topilec maščob res deluje in ali je sploh zdrav?” ali “Kako naj sploh vem ali to kar počnem deluje?”

Najboljše od vsega pa je, da je celoten program narejen z vidika udobja uporabnika - torej tebe. V programu ti ne bova samo pisno in prek slik predstavila vadbe, ampak bova čez celotnih 90 dni v vsaki vadbi telovadila skupaj s tabo od začetka do konca. Vseh 90 dni vadb je narejenih tako, da enostavno samo slediš video posnetkom, kjer preprosto ponavljaš gibe za nama.

Tako boš točno vedel/a kako in koliko časa vaje izvajati, katera vaja sledi ter kako vaje ustrezno prilagoditi zase. Brez dolgočasnih, ponavljajočih se vaj. Brez ur in ur telovadbe. Brez dodatne drage opreme.

Skupna vrednost: Prek 330€

Cena danes: 73€  

Možnosti plačila: Bančno nakazilo, kreditne kartice ali PayPal.

Zakaj GOBYFit deluje tako NORO dobro?

To ti bova najlažje predstavila tako, da začnemo s preprostim vprašanjem​.

Ali se še vedno voziš na okoli v Fičkotu?
Ja - to je tisti avto, ki si ga mogel vsake 100 km malo pošraufati in ki se je peljal precej počasi… Za malce nostalgije pripenjava še sliko spodaj :)

Se nama je zdelo…

Tudi midva ga nimava :)

Zdi se nama namreč zastarel in ne-praktičen za uporabo dandanes.

Verjetno imaš sedaj v lasti boljši avto, s katerim lahko potuješ hitreje in narediš nekaj 1000 km, brez da bi ti bilo za to potrebno v prtljažniku s seboj voziti pol mehanične delavnice.

Na žalost še vedno veliko vadb in vadbenih nasvetov še dandanes deluje kot star Fičko..

 • Delujejo počasi, saj ne uporabljajo pravih pristopov in ne šokirajo pravih mišičnih skupin, ki bodo poskrbele za Fit postavo (Z izvajanjem trebušnih mišic ne boš imel/a six-packa)
 • Povzročajo nenehne stroške, saj moraš zanje plačevati mesečne naročnine
 • Znajti se moraš sam/a, saj dobiš le nekaj primerov vaj, kar pa ni dovolj za zapeljivo Fit postavo vse leto
 • Zahtevajo veliko orodja, če želiš vaje izvajati moraš investirati veliko denarja za razne pripomočke in aparate, za katere pa se kasneje izkaže, da so dobri le za obešalnik in nabiranje praha
 • Niso narejene za tvojo varnost, saj se ne zavedajo, da s čudnimi vajami in nepravilnim izvajanjem lahko resno ogrozijo tvoje zdravje in Fit postavo

Skratka..

Tako kot Fičko, dandanes niso več najboljša izbira.

In če si korak naprej naredil/a pri avtomobilu, se verjetno strinjaš, da je smiselno to narediti tudi za svoje telo in počutje.

Slaven možakar - Albert Einstein je nekoč dejal:

"Početi iste stvari dan za dnem in pričakovati drugačne rezultate je definicija norosti."

Če želiš boljše rezultate, moraš nekaj spremeniti.

Če želiš hitreje do cilja, moraš zamenjati fičkota za bolj hiter in zanesljiv avto.

Ok, če sedaj stopimo iz te prispodobe..

Torej..

Če si v tem trenutku popolnoma zadovoljen/na s svojo postavo in se super počutiš, potem ti lahko samo čestitava. Kar tako nadaljuj naprej :)

V kolikor pa je situacija drugačna, pa je prišel čas za dosedanjo rutino zamenjaš z novo vadbo.

Rešitev, ki jo imava danes zate se imenuje GOBYFit vadba. 

Gre za vadbeni princip, ki ti praktično garantira uspeh ne glede na to ali si začetnik in nisi migal/a že nekaj let, si nekdo v zlati sredini ali že zelo natreniran posameznik!

In te besede potrjujejo tudi ostali, ki svojo vadbo že imajo.

Poglej si njihova mnenja...

Sedaj želiva, da pozorno prebereš naslednjih nekaj stavkov.

Na račun hitrega kroženja informacij, do tebe pride veliko napačnih ali zastarelih informacij.

Seveda ni tvoja krivda da je temu tako.

Tudi sama sva potrebovala skoraj 5 let in kar nekaj dragih izobraževanj, da sva se prebila iz te megle čudnih nasvetov in da sedaj na vse skupaj gledava iz gore obsijane s soncem.

Poglej..

Ne glede na to kakšne so bile tvoje izkušnje s preoblikovanjem telesa v preteklosti..

In ne glede na to, kakšna je tvoja trenutna forma..

Vse lahko spremeniš!

Preteklost nima vpliva na tvojo prihodnost. Seveda pa moreš za spremembo sprejeti odločitev.

In za to ti ni potrebno komplicirati in delati kakšnih kompleksnih izračunov.. Kar potrebuješ je le pravi program, ki ga lahko dobiš s samo dvema klikoma.

Če želiš danes sprejeti odločitev, ki ti lahko poleg postave popolnoma spremeni tudi celoten potek tvojega življenja.. na bolje seveda, potem klikni na spodnji gumb in začni z eno izmed najenostavnejših in najbolj učinkovitih vadb na trgu.

Možnosti plačila: Bančno nakazilo, kreditne kartice ali PayPal.

Pridruži se GOBYFit 90 Dnevni Vadbi in

Prejmi še 6 Izjemnih BONUSOV!

Če se prijaviš danes, ti bova BREZPLAČNO dodala še 6 posebnih darilki ti bodo pomagala do Fit postave še hitreje!

Če se prijaviš danes, ti bova BREZPLAČNO dodala še 6 posebnih daril, ki ti bodo pomagala do Fit postave še hitreje!

BONUS #1

GO-VEG Jedilnik

Zakaj bi tratil/a čas s testiranjem nove popularne diete, ki itak ne bo delovala več kot 2 meseca?


Nobene potrebe ni, da svoje telo in psiho obremenjuješ s pretirano nizkim vnosom kalorij in ogljikovih hidratov.


Ker pa nobeden vadbeni program ne bi bil uspešen brez visoko kakovostnega prehranskega načrta, sva se odločila, da ti bova danes zraven podarila še personaliziran veganski jedilnik.

Tako boš poleg 90 dnevnega vadbenega programa prejel/a še svoj edinstven jedilnik, ki se bo zate avtomatsko prikazal v zaprtem portalu.


Sama sva vedno navdušena nad rešitvami, ki naju popeljejo do rezultatov hitreje. In ta jedilnik ti bo v veliko pomoč še posebej, če si do sedaj poskusil/a že kup opcij, a nič ni delovalo.

  

Pozor: Vsebuje ogljikove hidrate – ker so zakon!

BONUS #2

Plonk nakupovalni listek

Marsikdo ti bo veganstvo zakompliciral povsem brez potrebe. Pravzaprav je vse skupaj tako enostavno, da je kar malce smešno.


Potrebno pa je vse skupaj pogledati z malo drugačne perspektive..


V tem obširnem nakupovalnem listku, boš dobil/a morje veganskih izdelkov, ki ti bodo pomagali do popolne postave hitro in dolgoročno.

BONUS #3

Kcal – Kulator

Konec ugibanja in neskončnega testiranja..


Koliko kalorij, ogljikovih hidratov, maščob, beljakovin zares potrebuješ?


Z edinstvenim kalkulatorjem, si boš v trenutku izračunal/a kakšne so tvoje dnevne potrebe, kar ti bo omogočilo veliko hitrejše rezultate.

Opomba: Ta kalkulator je najino maslo na podlagi dolgoročnih izkušenj in dobrih praks, ki so omogočile na stotine uspešnih preobrazb. Tega kalkulatorja nisva nikjer javno delila in je dostopen le tebi, poleg vadbenega programa.

BONUS #4

Zmote & zarote prehranskih dopolnil

Skupaj bomo korak za korakom analizirali najbolj popularna prehranska dopolnila in enkrat za vselej prišli do zaključka kaj zares deluje.


Po tisoče in tisoče zapravljenih €…


Po tisoče urah testiranj v praksi… Sva končno razbila kodo industrije prehranskih dopolnil.


Kot posledica pravih informacij, ki jih boš v tem modulu prejel/a, boš letno privarčeval/a na stotine ali celo tisoče eurov, ki bi jih v nasprotnem primeru porabil/a za prehranska dopolnila, ki ne delujejo.

BONUS #5

MeasureME

Za čim boljše rezultate potrebuješ kompas, ki ti bo pokazal, če gre tvoja transformacija v pravo smer, ali moraš kje kaj popraviti.

S tem enostavnim orodjem za merjenje napredka, boš to dosegel/dosegla v samo 1 minutki enkrat tedensko. Pot do tvoje Fit postave bo na ta način veliko manj stresna, saj boš natančno vedel/a kako napreduješ in kaj lahko pričakuješ v prihodnje.

BONUS #6

Elitna podpora

Morava ti priznati..

Dolgo sva premišljevala, če bi ta bonus sploh dodala zraven. Razlog namreč tiči v tem, da zaradi zasedenosti ne sprejemava več novih varovancev v svoj elitni coaching program.

Ker pa veva, da se vsake toliko vsakemu kaj zatakne in je potrebno na poti proti cilju premagati marsi kakšno oviro, ter da kljub vsemu vedno pridejo tudi težki časi, sva se odločila naslednje..

Tukaj bova za tvoj useh.

Vseh 90 dni.

In ne, pri naju ne boš le številka! 24/7 ti bova na razpolago za vsa vprašanja in dodatno motivacijo.

Prav ta bonus se je do sedaj izkazal za enega najbolj ključnih, če želiš svojo sanjsko postavo doseči hitro in kvalitetno.


Skupna vrednost: Prek 330€

Cena zate: 73€ 

Možnosti plačila: Bančno nakazilo, kreditne kartice ali PayPal.

Kdo Sploh Sta Rene in Galla?

Ne bova preveč dolgovezila in nakladala o naju, saj ceniva tvoj čas, zato ti bova o naju zapisala samo nekaj dejstev, ki jih mogoče iščeš.

 • Sva veganska športnika, s špotrom se ukvarjava že 12+ let.
 • Sva kreatorja spletnega tečaja 30 dnevni *Fit* veganski jedilnik, preko katerega je šlo že več kot 368 Slovencev in z njim žanjeno super rezultate.
 • Požela sva kar nekaj športnih uspehov med njimi tudi zmaga in drugo mesto na odprtem tekmovanju v powerliftingu.. Ja nastopala sva kot vegana :)

Ampak verjameva, da te bolj kot to zanima kako lahko tudi tebe pripeljeva do sanjske postave, boljšega zdravja in energije.


V najini dolgoletni karieri sva spoznala, da je vzdrževanje fit postave časovno ter finančno zelo potratno in večkrat celo nevarno (če vaj ne izvajaš pravilno).

V GOBYFit vadbi sva izločila vse te neprijetne dejavnike, ter z naprednimi prijemi in tehnikami visoko-intenzivnega treninga poskrbela da:

 • Ti bo vadba pobrala malo časa za izvedbo (3 - 4x tedensko po 30 min.),
 • Zanjo ne boš potreboval/a nobene opreme,
 • Bo varna,
 • Bo prinašala rezultate dolgoročno.

Verjameva, da je to zadnji vadbeni program, ki ga boš potreboval/a.

Komaj čakava, da bomo skupaj telovadili odkrivali nikoli prej vidne mišice, ki se zdaj še skrivajo tam spodaj, ter izboljšali tvoje zdravje in počutje.

Rene & Galla

pOGLEJ SI KAJ BOŠ DANES DOBIL/A

Zgrabi svoj do-življenjski izvod vadbe danes in nikoli več ne plačaj niti centa!

Želim svoj do-življenjski dostop to vadbe za to majhno enkratno plačilo! 

Možnosti plačila: Bančno nakazilo, kreditne kartice ali PayPal.

ZAKAJ JE GOBYFIT NAJBOLJŠA IZBIRA?

Za izvajanje NE potrebuješ nobene opreme

Vadbo lahko izvajaš kjerkoli

Potrebuješ le 2 kvadratna metra prostora

Za vadbo potrebuješ le 30 minut

Odvečne maščobe bodo na udaru tudi medtem ko spiš

Več kot 110 različnih vaj

Do vadbe lahko dostopaš povsod kjer imaš internet

Poseben uvodni program za začetnike

Vadba je primerna za začetnike kot tudi tiste v super formi

Vključuje personaliziran veganski jedilnik

Nakupovalni listek veganskih živil za super rezultate

Kalorijski in makro kalkulator

Popoln vodič glede prehranskih dopolnil in njihove učinkovitosti

Orodje za merjenje napredka

90 dnevna 24/7 elitna popolna podpora z najine strani

30 dnevna XXL Protection garancija na zadovoljstvo

XXL Protection

Tvoja 30 dnevna 100% GARANCIJA na zadovoljstvo!

Kljub temu da sva prepričana, da boš z izvajanem GOBYFit vadbe prišel oziroma prišla do vrhunskih rezultatov in mogoče celo do življenjske forme in to kar iz dnevne sobe v 30 min. nekajkrat tedensko, sva se odločila naslednje..

Vadbo ti želiva dati na test.

In to kar za 30 dni.

GOBYFit vadbo lahko preizkusiš 30 dni brez nobenega tveganja.

Če po 30 dneh ne boš opazil/a nobenih rezultatov v obliki izgube kilogramov, boljšega počutja in izboljšanja kondicije, ti vrneva vso kupnino.

Pošteno?
.
.
.
.
Super, klikni tukaj in začni zdaj!

Vse to boš prejel/a, če se nam pridružiš danes!

 • GOBYFit 90 dnevni vadbeni program - Edinstven vadbeni program, katerega izvajaš kar doma in bo zaradi naprednih tehnik tvoje odvečne kilograme pokuril hitreje kot katerakoli druga vadba. Obenem bo tudi učvrstil tvoje mišice in poskrbel za sexy postavo! (Vrednost 150€)
 • BONUS: X-VEG Jedilnik - Napreden veganski jedilnik s katerim se boš lahko za vedno znebil/a tistih čudnih diet brez OH... V tem jedilniku jih bo na pretek (Vrednost 50€)
 • BONUS: Plonk nakupovalni listek - Prihranil ti bo ogromno časa, saj ti ne bo potrebno po trgovinah iskati jedi in brati deklaracij.. Najboljše fit veganske izdelke sva zate na kup zbrala že midva (Vrednost 15€)
 • BONUS: Kcal – Kulator - Edistven kalkulator, s katerim si v minutki izračunaš natančno koliko česa moraš pojesti čez dan (Vrednost 25€)
 • BONUS: Zmote & zarote prehranskih dopolnil - Spoznaj katera prehranska dopolnila ti bodo skokovito pomagala do tvoje sanjske postave in katera samo kradejo tvoj denar ter zdravje (Vrednost 80€)
 • BONUS: MeasureME - Izogni se nepotrebnemu stresu na poti do želene postave! To enostavno orodje ti bo pomagalo, da boš vedno na pravi poti (Vrednost 10€)
 • BONUS: Elitna podpora - Pri naju nisi le številka! S teboj bova osebno delala (če boš želel/a) vseh 90 dni in ti bova vedno na razpolago za vsa tvoja vprašanja - tudi ob 10h zvečer (Vrednost Neprecenljiva)
 • XXL Protection garancija na zadovoljstvo - 30 dnevna robustna garancija na zadovoljstvo, s katero ne tvegaš praktično nič. Vadbo lahko 30 dni izvajaš brez tveganja, če ti v tem času karkoli ne bo všeč, nama piši in vrnila ti bova denar

Skupna vrednost: Prek 330€

Zate danes v tej izjemni ponudbi:

Samo 73€

Ok, samo še nekaj majhnih korakov te sedaj loči do tvoje želene postave. Klikni na gumb zgoraj, vnesi nekaj svojih podatkov in začni zdaj.

Hvala, da si si vzel/a čas, da si prebral/a ta zapis. Veseliva se, da bomo skupaj transformirali tvojo postavo in počutje.

Se vidimo v vadbi.

Hvala,

Rene  in Galla


P.S. Čez 30 dni si lahko le 30 dni starejši/starejša kot sedaj, ali pa se podaš na eno najbolj norih avantur tvojega življenja in popolnoma transformiraš tvojo postavo in počutje. Odločitev je v tvojih rokah. 

P.P.S. V primeru, da si eden/ena izmed tistih, ki hitro preleti stran in želi le hiter povzetek vsega skupaj, potem bo naslednjih nekaj vrstic zate:

Za samo 73€ boš prejel/a edinstven 90 dnevni GOBYFit vadbeni program (kjer treningi trajajo le 30 minut, kar iz dnevne sobe - doma) in še 6 dodatnih bonusov, ki ti bodo pomagali do bolj zdravega telesa in zapeljive Fit postave čez vse leto - morda celo do življenjske forme! Ja, tudi sanjsko postavo lahko dosežeš in jo obdržiš na dolgi rok, če boš sledil/a enostavnim korakom v programu.

Dostop do GOBYFit vadbenega programa in bonusov dobiš za vedno!

Brez nobenih zank.. brez čudnih trikov… nobenega skritega programa, ki ga samo poskusiš za en mesec in potem zanj plačuješ, če ga želiš obdržati.

In še to..

Ponujava ti XXL Protection 30 dnevno garancijo na zadovoljstvo - če ti vadba ne bo všeč, ti vrneva denar.

Če imaš občutek, da je to nekaj kar iščeš že dlje časa, te vabiva, da klikneš na gumb spodaj, kajti zaslužiš si zapeljivo Fit postavo 365 dni v letu! 

Pogosta vprašanja in odgovori..

1. Kakšno opremo potrebujem za izvajanje vaj v tem programu?

Absolutno nobene opreme.

To je bil eden izmed najinih glavnih ciljev, ko sva sestavljala GOBYFit vadbo.

Nočeva ti namreč greniti življenja z iskanjem ustrezne opreme in investiranjem težko zasluženega denarja v razne pripomočke, ki največkrat končajo kot obešalnik..

Vse kar potrebuješ je le tvoje lastno telo in 2 kvadratna metra prostora, kjer se boš lahko gibal/a.

2. Ali po 90 dneh izgubim dostop do vadbe? 

NE! Lahko si brez skrbi. Dostopa do vadbe ti ne bova vzela..

Celo to, vadba bo tvoja do-življenjsko na zaprtem spletnem portalu.​​

To pomeni, da lahko vadbo izvajaš kadarkoli, kjerkoli in toliko krat kot jo želiš. Prav tako bodo za vedno tvoji tudi vsi bonusi, ki jih boš danes prejel/a zraven.

3. Koliko časa traja vsaka vadba in koliko krat tedensko moram izvajati vadbe?

Povprečno vsaka vadba traja 30 min., vsak teden pa imaš na sporedu 3 - 4 take vadbe.

Navadno 4 vadba traja manj ( 5 - 15 min.).

Ponavadi 30 minut potrebuješ samo, da se odpraviš in prispeš do fitnes centra..

Če želiš v tem času že opraviti super trening in preostali čas raje posvetiti svoji družini, konjičkom in relaksaciji, potem ti je tale GOBYFit vadba popolnoma pisana na kožo.

Klikni tukaj in naredi prvi korak k sanjski postavi še danes >>

4. Meni pa ponavadi po 14 dneh zmanjka motivacije..

Naj te najprej pomiriva, nisi edini/na :)

Verjameva pa, da se tokrat ne boš ustavil/a..

V vsakem treningu bova namreč s teboj skakala od začetka do konca.

Ja, vseh 90 dni.

Prav tako sva ti vedno na voljo za pogovor, tvoja vprašanja in to, da ti dava dodatno motivacijo če jo boš potreboval/a.

Samo piši nama in napolnila bova tvoje baterije za tedne naprej.

5. Ali je ta program primeren zame če sem popolna začetnica?

Ja, popolnoma primeren.

Sestavila sva ga tako, da z njim lahko začne vsak, tudi tisti, ki je zadnje leto ali dve preživel na kavču s čipsom v roki.

Poseben 14 dnevni uvodni program, ki sva ga dodala obstoječemu 90 dnevnemu programu, je namenjen vsem, ki se niso gibali že dlje časa.

V teh 14 dneh boš svoje telo prebudil/a iz zimskega spanja, dobila malce motorike in zagona za začetek prvega meseca, kjer bomo skupaj zgradili trdne temelje za naprej.

Seveda bodo v tem času rezultati že vidni.

6. Ali bo program deloval zame, če sem že aktiven športnik in v dobri formi?

Ja, bo.

Program je popolnoma skalabilen in strukturiran tudi za tiste v najboljši formi svojega življenja.

Verjameva, da te ne bo pustil na cedilu.

Redno ga izvajava tudi sama.

Če se želiš malce tekmovati z nama v vadbah in videti če naju upaš premagati, potem klikni tukaj in se pomeri z nama :)

7. Je ta program primeren za izgubo teže?

Absolutno.

Ta program je v prvi meri narejen popolnoma za to, kar pa ne pomeni, da bo tvoje telo mlahavo in koščeno.

Popolnoma nasprotno.

Poleg hujšanja boš pridobil/a tudi na mišični masi, kar bo tvoje telo učvrstilo, mu dalo tonus in tisti "sexy look".

Zaradi visoko-intenzivnih vadb, povečanja mišične mase in EPOC efekta, ki je za te vaje značilen, bo tvoje telo postalo stroj za kurjenje odvečne maščobe na vseh kritičnih mestih vključno s trebuhom, zadnjico in nogami.

EPOC učinek namreč pomeni, da bo tvoj metabolizem pospešeno deloval tudi do 48 ur po končani vadbi, tudi medtem ko spiš!

Če si želiš kuriti maščobe tudi med spanjem, potem je ta vadba to kar iščeš.

Klikni tukaj in začni s to super vadbo >>

8. Ali program vsebuje le kup sklec in trebušnjakov?

Ja, veva kaj misliš s tem..

Večina programov z lastno težo vsebuje le kup sklec in trebušnjakov, v upanju, da bo z 1000 trebušnjaki maščoba izginila..

Amapk ne GOBYFit!

V GOBYFit programu te bova peljala čez več kot 110 različnih vaj in tako poskrbela, da bo pred tabo vedno nov izziv.

In vsako vadbo bova od začetka do konca oddelala s tabo.

9. Ali potrebujem cd predvajalnik, da lahko sledim temu programu?

Seveda ne.

Ne bova te obremenjevala z zastarelo tehnologijo..

GOBYFit vadbeni programi bodo zate vedno dostopni prek mobilnega telefona, tablice, računalnika ali pametnega televizorja, kar pomeni, da vadbo lahko praktično izvajaš kjerkoli in kadarkoli.

10. Ali lahko program ponovim, ko z njim končam?

GOBYFit je zastavljen tako, da lahko vsak, ki konča z njim program ponovi in nadaljuje z napredkom.

V kolikor ti v postane mesec 1 prelahek, ko enkrat vadbo dokončaš,  izvajaj samo mesec 2 in tri.

Za slednja sva prepričana, da ti ne bosta postala nikoli prelahka :)

11. Kako vse skupaj poteka?

Enostavno.

1. Najprej klikni tukaj in naroči svoj GOBYFit vadbeni program.

2. Izberi želen način plačila (Bančno nakazilo, PayPal ali kreditne kartice).

3. Takoj ko prejmemo tvoje plačilo, ti odklenemo dostop do vadbe (običajno v roku nekaj ur). Poleg vadbe boš brezplačno prejel/a še 6 super bonusov, ki bodo tvoje rezultate pomagali izstreliti med zvezde.

Vse skupaj lahko kadarkoli in kjerkoli gledaš prek tablice, telefona, računalnika ali smart TV-ja.

12. Ali obstaja 100% garancija na zadovoljstvo?

Seveda :)

Vadbi sva dodala XXL Protection garancijo na zadovoljstvo, ki traja kar 30 dni. Če z uporabo vadbe ne boš videl/a rezultatov, v najini družbi ne boš užival/a, ali boš mnenja, da vadba in vsi bonusi niso vredni tistih 73€ (v kar močno dvomiva), ti vrneva vso kupnino.

(Le piši nama na info@go-buildyourself.si in vrnila ti bova denar.)

Tudi stroške transakcij bova pokrila midva.

Izgubiš lahko le odvečne kg!

Za vse dodatne informacije in vprašanja sva ti na voljo prek E-maila vprasanja@go-buildyourself.si ali telefonske številke 040 487 686.

*Disclaimer: GOBYFit vadba odlično funkcionira za naju in za veliko drugih, kar pa še ne pomeni, da bo enako delovala tudi pri tebi. Rezultati uporabe vadbenega programa so odvisni od tvoje odločnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu. Ker ne veva, če imaš enako mero motivacije, zagnanosti in vztrajnosti, kot jo imava midva, ti nikakor ne moreva jamčiti, da boš z uporabo GOBYFit vadbe dosegel/la enake rezultate, kot jih dosegava midva ali ostale stranke. Rezultati se lahko razlikujejo od osebe do osebe.

© 2020 GO Build Yourself - Vse pravice pridržane - Splošni pogoji | Politika zasebnosti

>