BREZPLAČNA E-KNJIGA

7 rastlinskih živil, ki imajo več beljakovin kot meso

In ti bodo pomagala hujšati hitreje!

  • Želiš zmanjšat v vnos živalskih izdelkov a ne veš kako zaužiti dovolj beljakovin?
  • Si želiš FIT postave in hujšati hitreje?
  • Ti zmanjkuje idej za visoko-beljakovinske rastlinske obroke, ki bodo nahranili tvoje telo in ti pomagali pri regeneraciji?
  • Ali pa preprosto želiš vnesti nekaj pestrosti v svoj jedilnik in z okusno ter FIT rastlinsko hrano živeti zdravo življenje?

Potem bo ta brezplačna e-knjiga zate dobesedno vredna zlata. V njej boš odkril/a 7 rastlinskih živil, ki imajo vsaj toliko ali celo več beljakovin kot meso in ti bodo pomagala učinkovito regenerirati telo ter hujšati hitreje!

Danes ob naročilu na brezplačne e-novice o zdravi prehrani in hujšanju, prejmeš še posebno e-knjigo z rastlinskimi beljakovinskimi živili v vrednosti 23€, brezplačno!

Naju še ne poznaš?

Hej sva Galla in Rene ustanovitelja GO Build Yourself, kjer ljudem pomagava učinkovito hujšati in preoblikovati postavo ter izboljšati počutje in zdravje s pomočjo rastlinske prehrane. 


Sama se že več kot 8 let prehranjujeva z rastlinsko (vegansko) hrano. Kot športnika na rastlinski pogon, sva tudi zmagala na odprtem powerlifterskem tekmovanju (tekmovanje v dvigovanju uteži) in tako vsem dokazala, da lahko tudi, če se prehranjuješ izključno z rastlinsko hrano (brez živalskih izdelkov) razviješ izjemno moč in mišično maso.


Poleg tega, da lahko z vegansko hrano dosegaš izjemne rezultate tudi v vrhunskem športu, ti tak način prehranjevanja pomaga tudi do boljšega zdravja in počutja.

Ko sva se prvič srečala z vegansko prehrano (več kot 8 let nazaj) sva se tudi sama spraševala kako je sploh mogoče na ta način vnesti dovolj beljakovin za optimalno regeneracijo, uspešno grajenje mišične mase in bolj učinkovito hujšanje...


Da sva dobila odgovor na to vprašanje, sva porabila kar veliko časa za raziskovanje in testiranje v praksi.


Da tebi ne bo potrebno odkrivati celotne poti in porabiti mesece ali celo leta, da dobiš pravi odgovor sva zate pripravila to brezplačno e-knjigo. Zelo ti bo v pomoč, če želiš povečati vnos rastlinskih beljakovin a ne veš točno kaj jesti, da to dosežeš na najbolj enostaven način.


Prenesi svojo e-knjigo s klikom na rdeč gumb spodaj ali zgoraj.


Komaj čakava, da prejmeš svoj izvod e-knjige,

Galla in Rene

Danes ob naročilu na brezplačne e-novice o zdravi prehrani in hujšanju, prejmeš še posebno e-knjigo z rastlinskimi beljakovinskimi živili v vrednosti 23€, brezplačno!

© 2016 - 2024 GO BUILD YOURSELF VSE PRAVICE PRIDRŽANE

This site is not part of and/or endorsed by Facebook.

Facebook is a trademark of Facebook™, Inc.

>