UČINKOVITO in ZDRAVO HUJŠANJE

Spoznaj 5 preverjenih korakov, ki ti bodo pomagali učinkovito shujšati na bolj zdrav način in obdržati rezultate, 

brez mučnih diet!

V tej brezplačni e-knjigi ti razkrijeva:

  • Zakaj NI zdravo in NI učinkovito, da hujšaš z uporabo modernih diet in kako lahko svoj jedilnik enostavno urediš ter uspešno hujšaš brez stradanja in rezultate obdržiš na dolgi rok.
  • 3 malo poznane trike s katerimi lahko pospešiš svoj metabolizem in spodbudiš telo, da porabi več kalorij in tako hujšaš še hitreje! (Poglej si korak #4)
  • Zakaj znanstveniki že nekaj časa priporočajo rastlinsko prehrano kot bolj zdravo alternativo vsejedemu jedilniku in kako enostavno zamenjaš meso, mleko in jajca s popolnimi rastlinskimi viri beljakovin ter izboljšaš svoje počutje in zdravje.

Danes ob naročilu na brezplačne e-nasvete o hujšanju, prejmeš še ekskluzivno e-knjigo za učinkovito in zdravo hujšanje v vrednosti 29€, brezplačno!

Naju še ne poznaš?

Sva Rene in Galla, na svojem potovanju do Fit postave sva preizkusila ogromno popularnih diet (LCHF, nizko maščobna dieta, ločevana dieta, keto) a sva z njihovo uporabo uspela držati želeno postavo le nekaj mesecev, potem psiha in telo nista zdržala več.


In enako se dogaja pri 99% ljudeh, ki se odločijo za hujšanje.


Ko sva izvedela, še, da so te diete zelo slabe za zdravje in celo nevarne, sva se odločila, da bova ukrepala!


Začela sva z iskanjem pravih informacij in jih po številnih neuspehih le našla v znanosti.


S pomočjo teh informacij sva si sestavila prehranski načrt, ki je bolj zdrav in ga ni težko držati na dolgi rok - posledično pa lahko Fit postavo vzdržujeva vse leto!


S pomočjo revolucionarnega prehranskega načrta, sva leta 2015 sva kot veganska športnika zmagala na na odprtem powerlifterskem tekmovaju (tekmovanje v dvigovanju uteži).

Po tem uspehu sva se odločila, da želiva informacije o moči in prednostih rastlinske prehrane deliti z ostalimi. Tako lahko vsak, s pomočjo rastlinske prehrane, bolj zdravo živi in doseže želeno postavo brez nadležnih diet in stradanja. 


S tem namenom sva nekaj let nazaj sestavila najbolj celovit tečaj za hujšanje z rastlinsko (vegansko) prehrano in 90 dnevno vodeno vadbo od doma, ki s pomočjo znanstveno podprtih tehnik kuri odvečne kilograme hitreje kot druge aktivnosti. S tema tečajema sva skupaj pomagala več kot 2500 strankam do boljšega počutja, bolj zapeljive postave ter višje samozavesti.


Del informacij s katerimi lahko hujšaš bolj učinkovito in zdravo, lahko ukradeš tako, da klikneš na rdeč gumb zgoraj ali spodaj.


Komaj čakava, da te informacije, ki ti lahko za vedno spremenijo tudi tvojo postavo in zdravje, spoznaš tudi ti!

Danes ob naročilu na brezplačne e-nasvete o hujšanju, prejmeš še ekskluzivno e-knjigo za učinkovito in zdravo hujšanje v vrednosti 29€, brezplačno!

© 2024 GO BUILD YOURSELF VSE PRAVICE PRIDRŽANE

This site is not part of and/or endorsed by Facebook.

Facebook is a trademark of Facebook™, Inc.

>