- Za vse, ki želijo hitre rezultate na veganski prehrani -

z vegansko prehrano do

fit postave in boljšega počutja!

z vegansko prehrano do FIT POSTAVE IN BOLJŠEGA POČUTJA!

Brez čudnih diet in odrekanj

Živjo,


Če se glede veganskega načina prehranjevanja počutiš zmedeno in ne veš če je veganstvo primerno zate …

Če se počutiš izgubljeno v poplavi nejasnih informacij ...

Če po več neuspelih dietah in poskusih nimaš več volje, energije in upanja, da ti bo sploh uspelo preoblikovati postavo, a sedaj vseeno po nekem naključju bereš ta tekst ...

Potem sva vesela, da si tukaj. V nadaljevanju ti bova namreč pokazala, kako lahko tudi ti izboljšaš svoje počutje, zdravje in postavo s pomočjo veganske prehrane.

Brez diet!

Kljub temu, da ima prehrana velik vpliv na počutje, zdravje in fizični izgled, se neka zaposlena oseba preprosto ne more znajti v nastalem kaosu.

 • Vsak mesec se na sceni pojavi nova popularna dieta..
 • Čudežni dodatki obljubljajo hitre rešitve..
 • Zavajajoče informacije na vsakem koraku ti enostavno onemogočajo uspeh.

In tudi sam sem bil pred leti v podobnem položaju.

Po tem ko sem s stradanjem shujšal 18 kg, sem se ves čas boril, da se ne bi ponovno zredil. Stalno sem bil na eni izmed popularnih diet, izogibal sem se ogljikovih hidratov, jedel gore živalskih beljakovin in maščob, veliko treniral..

Rezultat?

Postava daleč od optimalne za vložen trud in odrekanja.. Pa še počutil sem se za en drek - dobesedno! Ves čas sem bil utrujen, brezvoljen in dosti krat živčen, kar lahko pripišem posledici pomanjkanja ogljikovih hidratov in konstantnemu odrekanju.

Prva slika iz leve: preden sem s stradanjem shujšal 18kg. Slika v sredi: ko sem bil na popularnih dietah in že 2 leti hodil v fitnes. Desna slika: trenutna forma s 30 dnevnim Enostavnim Veganskm Prehranskim Načrtom.

In podobno se je dogajalo na Gallini strani. Popularne diete so jo pripeljale do točke, ko je izgubila menstruacijo in postala tako šibka, da se je utrdila že pri menjanju posteljnine.

Leva slika: Galla pol leta po tem, ko je končala s popularnimi dietami. Desna slika: Galla z uporabo 30 dnevnega Enostavnega Veganskega Prehranskega Načrta in s treningom v fitnesu. 

Čeprav sva vedela, da je prehrana, ključ do boljšega počutja in fit postave, pa nikakor nisva uspela pogruntati formule, s katero bi lahko imela fit postavo vse leto, brez da bi za to morala biti stalno na neki dieti, na kateri se dejansko slabo počutiva in ki slabo vpliva na najino zdravje.

Vse to se je znova in znova ponavljalo celih 8 let, dokler nisva prešla na vegansko prehrano ter si popolnoma remodelirala jedilnik.

Ko sva to naredila, se je zgodilo nekaj česar sploh nisva pričakovala. Kljub temu, da sva se začela prehranjevati vegansko in iz jedilnika nisva odstranila maščob in niti ogljikovih hidratov, sva bila v super formi in še pomembneje, po dolgem času sva se spet počutila odlično!

Po dolgem 8 letnem boju, sva prišla do šokantnega odkritja, da so vse informacije, ki jih do sedaj veva in da vse diete, ki so jih razni guruji vztrajno promovirajo, popolnoma neuporabne.

Seveda je mogoče s pomočjo neke popularne diete izgubiti kar nekaj odvečnih kilogramov. Toda kaj ti to pomaga, če se moraš mučiti, da se jih držiš in se takoj spet zrediš, ko malo popustiš ter se pregrešiš.

Skratka diete s seboj prinesejo le slabo počutje in stres in NIKAKOR NE dolgoročnih rezultatov.

In ko sva se zavedla tega tragičnega stanja in videla, da jih kljub temu še vedno večina uporablja, naju je presunilo:

Nisva edina!


Na tisoče ljudi ima popolnoma enake težave kot sva jih imela midva.

In te težave so so enostavno rešljive, ko imaš prave informacije! Toda slaba novica pri vsem skupaj je, da le redki vedo zanje.

Pot do pravega znanja namreč ni enostavna. Na njej je veliko napačnih znakov, slepih ulic in sleparjev, ki te želijo oropati. In če teh pasti ne znaš prepoznati, zlahka ostaneš v temni ulici za vedno.

Ko sva po skoraj dveh letih uporabe Veganskega prehranskega načrta videla, da deluje zelo dobro in da nama ni več potrebno posegati po dietah ter da se počutiva super in lahko brez težav fit postavo vzdržujeva vse leto, sva prišla na idejo…

Kaj če bi to najino formulo, ki sva jo po osmih letih testiranj odkrila in ki deluje tako dobro, delila tudi s tabo.

In to v popolnoma drugačni obliki kot to lahko najdeš drugje na spletu.

Torej: sestavila bi ti 30 dnevni prehranski načrt, kjer odrekanja niso potrebna, ki ni enoličen, kjer lahko v vsakem obroku uživaš, je zdrav in ga brez težav uporabljaš na dolgi rok.

Na ta način se boš znebil/a neučinkovitih in enoličnih diet, ter boš dejansko izboljšal/a svoje počutje in imel/a fit postavo. Vseh 365 dni v letu!

S tem namenom sva kreirala 30 dnevni prehranski načrt, ki sva ga poimenovala 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt.

30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski načrt je spletni program v katerem sva zate sestavila zelo pisan 30 dnevni veganski jedilnik in kjer bova s tabo delila vse malo znane informacije, ki jih potrebuješ za fit postavo in dobro počutje čez vse leto.

Z njim boš lahko fit postavo, brez enoličnih diet vzdrževal/a vse leto - stvar o kateri večina le sanja.

Program 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt je najbolj hitra rešitev za prehod na veganstvo in najbolj enostaven načrt, ki ti bo pomagal do fit postave brez da bi za to moral jesti le pet živil.

Z več kot 82 fit obroki in 120+ različnimi živili boš temu prehranskemu načrtu brez težav sledil/a na dolgi rok, kar je tudi ključ do uspeha. Smernice in jedrnata navodila, v katerih boš izvedel/a kako program uporabljati, da bo deloval kot prava “mašina” sva zate napisala v 11 kratkih točkah in na razumljiv način.

Do vsebin lahko dostopaš prek telefona, računalnika, tablice in vse kar za dostop potrebuješ je internetna povezava. To pomeni, da lahko vsebine pregleduješ kadarkoli, kjerkoli in tolikokrat kot se ti zljubi.

Najboljše od vsega in za kar sva se resnično potrudila pa je, da z uporabo tega prehranskega načrta, lahko pozabiš na štetje kalorij in tehtanje hrane. V smernicah ti bova dala natančna navodila, kako je to mogoče in kako lahko to dosežeš tudi ti.

Programu sva dodala še 9 posebnih bonusov, ki bodo veganstvo in fit postavo naredili smešno lahko. Danes jih zraven 30 dnevnega Enostavnega Veganskega Prehranskega Načra prejmeš brezplačno.

Skupna vrednost celotnega programa: Več kot 360€

Cena v tej posebni ponudbi: 57€

Veganski prehranski načrt Galle in Reneja je zelo priročen ter enostaven tudi za tiste, ki se v kuhinji ne znajdemo najbolje. V današnjem tempu življenja in zaposlitvi je težko najti čas za iskanje pravih informacij o prehrani. Ta načrt mi je prihranil veliko časa, saj sem vse kar potrebuje, našla na enem mestu. Jedi iz jedilnika so zelo enostavne in tudi sama priprava hrane ne vzame veliko časa. Z uporabo veganskega prehranskega načrta imam več energije, prav tako pa se je bistveno izboljšalo tudi moje počutje. Všeč mi je, ker je načrt sestavljen tako, da lahko (če želiš) , pozneje tudi sam eksperimentiraš in znaš sestaviti zdrave polnovredne obroke. 

Adriana Bagladi

Tetoverka

Zelo mi je bilo všeč, da sta bila vedno pripravljena odgovoriti na moja vprašanja. Hrana v jedilniku je povečini nepredelana in počutje ter rezultati so pri takšnem jedilniku vedno najboljši. Jedilnik bi zagotovo priporočal vsem, ki se ukvarjajo s športom saj pokrije vse dnevne potrebe po makrohranilih in je dovolj enostaven, da ne pobere preveč časa za pripravo. 

Boris Vigec

Designer

kaj vse program zajema?

Danes sva v okviru te posebne ponudbe zate pripravila celoten sistem do uspeha..

 • 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt

Kateri vsebuje:

 • Celovit 30 dnevni veganski jedilnik brez računanja kalorij in tehtanja hrane
 • 6 okusnih in fit dnevnih obrokov, za katere ne boš potreboval/a ure in ure kuhanja
 • Spoznal/a boš najinih 11 skrivnostnih nasvetov, s katerimi se bodo tvoje odvečne maščobne obloge poslovile (brez jo-jo efekta). Do teh nasvetov imajo dostop le kupci tega spletnega programa in nepoznavanje korakov, ali pa napačno izvajanje le teh, lahko hitro pomeni tisti črn scenarij, ki ga najbrž že poznaš - “trpljenje brez rezultatov”
 • Več kot 80 različnih Fit obrokov, s katerimi boš temu načrtu sledil/a brez težav čez daljše obdobje. Prav tako so obroki sestavljeni iz sestavin, ki ne bodo izsušili tvoje denarnice, bodo pa zelo vplivali na tvojo postavo, energijo in dobro počutje.
 • BONUS #1: Si naveličan/a iskanja izdelkov po policah vedno polnih nakupovalnih centrov ter branja sestavin in energijskih tabel izdelkov? Temu lahko rečeš konec! Kot prvi bonus temu programu, sva dodala še nakupovalni seznam več kot 120-ih veganskih izdelkov in povezave do online trgovin, ker lahko te izdelke nabaviš kar iz udobja domačega naslonjača. (Vrednost 19€)
 • BONUS #2: Ali večkrat ostaneš brez ideje, kaj na hitro pojesti, ko se ti mudi ali se ti preprosto ne ljubi kuhati? In nato v naglici sprazeš vrečko čipsa ali arašidov? Da se to ne bo več zgodilo, ti dajeva najinih TOP 15 receptov za hitro pripravo slastnih proteinskih in energijskih smoothijev. (Vrednost: 29€)
 • BONUS #3 (Video): Miselna naravnanost, ki je potrebna za uspeh (pri hujšanju, pridobivanju mišične mase, zdravem načinu življenja...). Spoznal/a boš še en košček sestavljanke, ki poleg  poleg prehrane in vadbe igra največjo vlogo pri fit postavi in dobremu počutju. (Vrednost: 49€)
 • BONUS #4: Kljub temu, da ti v 30 dnevnem Enostavnem Veganskem Prehranskem Načrtu ne bo potrebno računat kalorij in tehtati hrane, pa obstaja možnost, da to vseeno želiš početi. Ker to razumeva, sva ti želela tudi tukaj dostaviti nekaj edinstvenega. Dodala ti bova tudi unikaten kalorijski in makro kalkulator, s katerim boš natančno izračunal/a koliko kalorij in živil potrebuješ dnevno glede na tvoj življenjski slog. Kalkulatorja ni mogoče najti nikjer drugje, saj sva ga sama sprogramirala na podlagi dolgoletnih izkušenj in najboljših praks iz sveta športa. (Vrednost: 29€)
 • BONUS #5: In če si kalorije računaš, sva ti dodala kar nekaj že vnaprej sestavljenih primerov veganskih jedilnikov z natančno izračunanimi kalorijami.  (Vrednost: 49€)
 • BONUS #6 (Video): Tri zelo pogoste napake, ki ti onemogočajo uspeh in kako se jim enostavno izogniti ter na ta način stopiti na pot proti sanjski postavi in dobremu počutju z raketno hitrostjo. (Vrednost: neprecenljiva)
 • BONUS #7: Kaj in kje jesti ko se znajdeš zunaj ali želiš partnerja peljati na vegansko večerjo? Pogosto zna biti to kar sitna in časovno potratna težava.. Zato boš prejel/a tudi seznam TOP restavracij in barov v Sloveniji, kjer strežejo vegansko hrano (vključila sva tudi Google Maps zemljevide, ter povezave do Facebook strani restavracij) (Vrednost: 42€)
 • BONUS #8: Kateri so tisti ključni prehranski dodatki, ki jih moraš za svoje zdravje uživati na redni bazi, tako na veganski kot vsejedi prehrani. Prav tako sva po letih testiranj naredila listo najinih najboljših veganskih beljakovin v prahu, ki jih bova v tem bonusu z veseljem delila s tabo. (Vrednost: 27€)
 • BONUS #9: Ker želiva tej izjemni ponudbi dodati še češnjo na vrh torte, sva se odločila, da ti nudiva tudi najino pomoč in odgovore na tvoja vprašanja. Če boš imel/a kakšen pomislek nama smo piši in 100% bomo razrešili nastali izziv. :) (Vrednost: Neprecenljiva)

Dodatno: Ker je program 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt na voljo v spletnem portalu, to pomeni, da je to “živ” program, v katerega dodajava nove vsebine in posodobitve, ki jih ti vedno prejmeš brezplačno!


Torej: Program 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt kupiš sedaj, vse posodobitve in nove vsebine, ki bodo zvišale vrednost programa in posledično dvignile njegovo ceno, pa ti prejmeš brezplačno. Za vedno!


V ta online tečaj sva vključila resnično vse kar potrebuješ za prehod na veganstvo in vzdrževanje fit postave čez vse leto. Prepričana sva, da je to zadnji prehranski načrt, ki ga boš kdajkoli potreboval/a.

Spodaj si poglej le delček jedi, v katerih boš lahko užival/a, če si svoj veganski prehranski načrt zagotoviš zdaj...

 • Veganski Fit hamburger
 • Razni Fit "bowli"
 • Veganski tatarski biftek
 • Fit veganska nutella
 • Fit tofujev namaz
 • itd...

Če si tudi naveličan/a diet, ki ne delujejo in želiš pravi prehranski načrt, ki bo s tabo dolgoročno in bo prinašal rezultate..


Ali če se mogoče z vegansko prehrano šele spogleduješ in ne veš kje začeti..


Potem ti bo 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt spremenil življenje! Dobesedno.


Poglej, s teboj bova popolnoma odkrita.


Ekspresne rešitve pri hujšanju, boljšemu počutju, pridobivanju mišične mase,... NE obstajajo!


In ti jih zato ne bova ponujala, ker jih NI.


Obstaja pa nekaj drugega..


Najbrž se strinjaš, da diete niso najboljši način izgube odvečne maščobe in da prav tako niso ok za tvoje zdravje. Zakaj ne bi torej namesto diet, v svoje življenje raje vpeljal/a prehranski načrt, ki bo poskrbel za:

 • Boljše zdravje
 • Boljše počutje
 • Lepšo postavo čez vse leto
 • Bo poleg vsega za razliko od diet NORO okusen
 • In celo jedel/la boš lahko do sitega

Precej boljše se strinjaš?


Klikni na gumb spodaj in si zagotovi svoj 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt.

Skupna vrednost celotnega programa: Več kot 360€

Cena v tej posebni ponudbi: 57€

Neprebojna 30 dnevna garancija na zadovoljstvo

Tako sva prepričana v to, da ti bo ta program spremenil življenje in ti dal ogromno novih idej za zdrave in okusne fit obroke, da ti danes zraven ponujava še 30 dnevno garancijo na zadovoljstvo. Če boš po nakupu ocenil/a, da to ni eden izmed najbolj pisanih in okusnih fit jedilnikov nama samo piši na mail in vrnila ti bova denar.


Čaka te izjemno potovanje po svetu prehrane, ki bo imelo precejšen vpliv na kvaliteto tvojega življenja v prihodnosti. In mogoče bodo prav informacije in znanja iz tega programa vodila do tega, da te bodo čez nekaj mesecev ljudje okoli tebe spraševali, kaj počneš, da si tako fit in polen/na energije.

Komu je program namenjen?

Spletni program 30 dnevni Enostavni Veganski Prehranski Načrt NI primeren zate če:


#1 Iščeš čudežno tabletko ali program, s katerim boš shujšal/a čez noč


Bodimo tukaj iskreni..


Najbrž si že sam/a ugotovila, da čudežna tabletka, čajček, prašek ali čarobna palčka NE obstaja.


Če jo še vedno iščeš, potem ta tečaj ni zate, kajti v njem je ni.


Drugače pa čisto tako prijateljsko..


Bolje je da prenehaš iskati in s tem tratiti svoj čas, ker je ne boš dobil/a.


Namesto tega raje glej dolgoročno in si izboljšaj kvaliteto življenja s pravim prehranskim načrtom, ki bo s teboj nekaj let ali za vedno.


#2 Ne želiš v svojem življenju ničesar spremeniti


Početi iste stvari dan za dnem in pričakovati drugačne rezultate je definicija norosti.


To je že zdavnaj pogruntal sam Albert Einstein.


Ne bova sedaj filozofirala o spremembah ter zakaj so te pomembne, ker to itak veš že sam/a.


Dejstvo je samo to, da kdor si v življenju ne želi sprememb in se jih izogiba, bo vedno ostal tam kjer je..


Verjameva pa, da ti nisi tak/a in da si pripravljen/a na pozitivno spremembo.


Program je torej namenjen vsem, ki želijo končno imeti fit postavo čez vse leto in kljub temu uživati v okusni in zdravi veganski hrani. Prehrana predstavlja 70% uspeha pri hujšanju, pridobivanju mišične mase in na splošno fit telesu. Brez urejene prehrane bo ves trud ostal vedno ne poplačan (preverjeno!).

Skupna vrednost celotnega programa: Več kot 360€

Cena zate: 57€

Takole izgleda program 30 dnevni Enostavni Veganski Prehranski Načrt v praksi:

KAJ O VEGANSTVU PRAVIJO NAJUGLEDNEJŠE ORGANIZACIJE?

Veganska prehrana dokazano zmanjšuje možnost za nastanek številnih kroničnih bolezni (sladkorna bolezen, srčno-žilne bolezni, debelost, rak,…). 


Veganska prehrana je prav tako primerna za ljudi v vseh življenjskih obdobjih (dojenčki, otroci, mladostniki, odrasli, starejši ljudje) in ja tudi za nosečnice ter športnike.

1. AND (Academy of Nutrition and Dietetics)

2. DC (Dietitians of Canada)

3. NHMRC (Australian National Health and Medical Research Council)

4. BDA (British Dietetic Association)

5. BNF (British Nutrition Foundation)

In ne, tega se nisva spomnila midva ali kakšen drugi vegan, ampak to dejstvo sloni na stotine neodvisnih raziskavah (študijah).


In če si se do sedaj, mogoče spraševal/a, če je veganstvo primerno tudi zate, sedaj veš odgovor. Je!


Je pa res, da si moraš veganski jedilnik (tako kot tudi vsejedega) pravilno sestaviti. V programu 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski načrt, bova zate sestavila popolne veganske jedilnike, ki ti bodo omogočili, da boš lahko izkoristil/a vse prednosti, ki jih veganstvo prinaša. Prav tako bova s tabo delila VSE detajle in trike, ki jih sama uporabljava in ki nama omogočajo zavidljive rezultate v športu in visoke nivoje energije.


Svoj načrt in vse brezplačne bonuse lahko naročiš s klikom na to povezavo >>

S KOM SE BOŠ V PROGRAMU DRUŽIL/A

Sva Galla in Rene, leta 2014 sva postala vegana in na rastlinski pogon dosegla kar nekaj zavidljivih športnih rezultatov.


Pred tem sva se leta borila, da bi našla optimalno dieto.. A je nisva.


Vse dokler nisva presedlala na veganstvo in popolnoma remodelirala jedilnik.


Ker sva se kot že rečeno na lastni koži večkrat preizkusila, da je njihovo trajanje zelo kratko, sva se odločila, da narediva nekaj drugačnega.


Nekaj kar:

 • Ne bo dieta
 • Ne bo imelo slavnega Jo-Jo efekta
 • Ne bo komplicirano
 • Ne bo zamudno

In…

 • Bo prinašalo rezultate!

Vse to sva združila v online program Enostaven veganski prehranski načrt, katerega uporabljava tudi sama in z lahkoto vzdržujeva super postavo čez vse leto (ja, tudi na dopustu :) ).

Sedaj imava zate še eno kratko vprašanje: Si želiš končno v ogledalu videti postavo, ki si si jo vedno želel/a? Želiš ponovno prekipevati od energije ter boljše skrbeti za svoje zdravje?


Če si za zgornji vprašanji odgovril/a z JA, potem sva prepričana, da ti bo ta spletni program pri tem veliko pomagal.


Seveda se to ne bo zgodilo čez noč, ampak z uporabo prehranskega načrta, ki ti ga ponujava, se bo to definitivno zgodilo.


Komaj čakava, da ti izdava te malo znane pristope, s katerimi si boš izboljšal/a svoje zdravje, ter se znebil/a neučinkovitih diet za vedno.


Se vidimo v programu,

Rene & Galla

Z veganskim jedilnikom, ki sta mi ga sestavila Galla in Rene sem končno bliže svojim ciljem po lepo oblikovanem in pravilno nahranjenem telesu. Pred tem sem si sama težko sestavila jedilnik, ki bi v pravilnih razmerjih pokril moje dnevne potrebe po beljakovinah, ogljikovih hidratih, maščobah, predvsem pa sem ga lomila pri zaužitih kalorijah, ki sem jih vnašala vase. Vesela sem, da sem se odločila za pomoč obrniti na tak krasen tim. Predvsem, ker na njuni poti do uspeha ne trpi nobena žival. Absolutno priporočam!

Tamara Fras

Dobro zasnovan načrt in veliko novih idej za prehrano. Pohval vredno!

Matic Pirc

Priznam, da me je takoj ko sem izvedela za ta prehranski načrt pritegnila najprej cena. Rekla sem si: pa dajmo probat… Z uporabo prehranskega načrta sem opazila izjemne rezultate. Postava se mi je vidno spremenila, izgubila sem kar nekaj kilogramov in oblačila so mi postala ohlapna. Galla in Rene sta prijazna in vedno na voljo za pomoč. Priporočam vsem iz srca.

Manja Vidic

Sama sem postala veganka dobre 3 mesece nazaj. Ker sem se šele začela srečevati z veganstvom mi je bil nakup Veganskega prehranskega načrta v veliko pomoč. Sama sem dobila vse informacije, ki sem jih potrebovala na enem mestu po smešno nizki ceni. Všeč mi je ker je vsebina aktualna in podkrepljena s peer-reviewed znanstvenimi raziskavami. Teoretično znanje sem enostavno prenesla v prakso, saj poleg smernic in informacij prek video posnetkov, dobiš tudi celoten 30 dnevni veganski prehranski načrt, primere jedi, recepte, natančne informacije o sestavinah ter povezave do (spletnih) trgovin, kjer jih lahko kupiš,… skratka vse, kar potrebuješ. Ni mi žal, da sem Veganski prehranski načrt nabavila. Hvala, ker spreminjata življenja drugih ljudi in svet na bolje. Najboljša sta.

Ignacija Janžekovič

POGOSTO ZASTAVLJENA VPRAŠANJA

In odgovori

1. Kako je mogoče hujšati, vzdrževati in pridobivati mišično maso, brez da pri tem šteješ kalorije?

Zelo dobro vprašanje. Štetje kalorij je zamudno, stresno in resnično ni potrebno. Verjameva, da še vedno od večine slišiš, da je štetje kalorij nujno pomembno, če želiš izgubiti odvečno maščobo. To seveda deloma drži, vsekakor pa to ni pogoj za uspešno hujšanje.


Če je izbor živil pravi in so obroki pravilno razporejeni ter dozirani v pravilnem razmerju, lahko pozabiš na tehtanje živil in računanje makrohranil. Kako to pravilno narediti, da bo delovalo tudi zate, pa ti bova pokazala v programu.


Zagotavljava ti, da bo to zate najenostavnejši in najbolj zabaven prehranski načrt, ki si ga kdajkoli poskusil/a.

2. Kakšne rezultate lahko pričakujem po treh mesecih uporabe tega prehranskega načrta?

Vsak si seveda želi rezultatov, to je jasno. S tem prehranskim načrtom se lahko vidne spremembe začnejo dogajati precej hitro. Odvisno od tvojega trenutnega stanja, zagnanosti in discipline.


Ne glede na to, da ti bova s tem prehranskim načrtom odprla povsem nov svet, pa se moraš zavedati, da boš prav ti tista oseba, ki bo odločala o svojem uspehu.


Če se boš držal/a prehranskega načrta, ki mimogrede ni nobena enolična dieta ampak je stil življenja, ki ga lahko z lahkoto uporabljaš do konca življenja, boš prav gotovo dosegel svojo življenjsko formo.


Ampak ne pozabi, preoblikovanje telesa je maraton ne sprint! Potrebna sta vztrajnost in potrpljenje.

3. Koliko časa mi bo vzela priprava obrokov?

Prehranski načrt je sestavljen tako, da mu lahko sledijo tudi zelo zaposlene osebe, ki nimajo časa da bi se vsak dan ukvarjale s kuhanjem hrane. Prehranski načrt je idealen za vse, ki bi radi živeli bolj zdravo ter si izoblikovali postavo.


S posebno metodo, ki ti jo bova razkrila, boš za pripravo hrane porabil/a le kakšne 3 ure na teden.

4. Ali se moram striktno držati predpisanih obrokov oz. pravil?

Ne, to ni potrebno, tudi če boš nekaj obrokov na mesec "udaril/a povsem mimo", boš še vedno dobro napredoval/a.


Prav tako si lahko obroke prilagajaš povsem sam/a in tudi izbiraš med živili, ki ti ustrezajo (upoštevati moraš le nekaj smernic, ki so zapisane v prehranskem načrtu).


V kolikor si oseba, ki raje sledi že napisanemu prehranskemu načrtu, potem mu lahko brez razmišljanja slediš in rezultati ne bodo izostali.

5. Ali je veganska prehrana draga?

Prav ta stavek preveč krat slišiva. Ne, veganska prehrana je (ne boš verjel/a), lahko celo cenejša kot vsejeda prehrana. Vedeti moraš le, kje kupovati določena živila.


In tudi to, smo v prehranskem načrtu pokrili. Poleg tega, da boš dobil/a nakupovalni seznam, ki ti bo "olajšal življenje", saj boš v trgovini natančno vedel/a katera živila moraš vzeti s police in kje jih kupiti, sva dodala še povezave do spletnih trgovin (Mercator, Spar itd.), tako da izdelke lahko enostavno dodaš v voziček in jih naročiš na dom.

6. Ali je ta program zame?

Ta program absolutno NI zate, v kolikor si oseba, ki pričakuje rezultate čez noč in ni pripravljena ničesar spremeniti.


Prav tako kot tvoj je tudi najin čas dragocen in želiva ga dati ljudem, ki si resnično želijo spremembe v življenju in so za to pripravljeni tudi nekaj narediti, hkrati pa se zavedajo, da bodo čez nekaj mesecev v življenjski formi. Če mednje sodiš tudi ti, potem pozdravljen/a v GO Build Yourself družini.


S tem prehranskim načrtom sva pomagala že:

Poklicni vojakinji, profesionalni pevki, zobozdravniku, sodnici, učiteljici, študentom ter ogromno podjetnikom in rekreativnim športnikom...


Manjkaš samo še ti! :)

Za vse dodatne informacije in vprašanja sva ti na voljo prek E-maila vprasanja@go-buildyourself.si ali telefonske številke 040 487 686.

*Disclaimer: Prehranski načrt odlično funkcionira za naju in za veliko drugih, kar pa še ne pomeni, da bo enako deloval tudi pri tebi. Rezultati uporabe prehranskega načrta so odvisni od tvoje odločnosti in pripravljenosti za delo ter implementacijo vseh tehnik v programu. Ker ne veva, če imaš enako mero motivacije, zagnanosti in vztrajnosti, kot jo imava midva, ti nikakor ne moreva jamčiti, da boš z uporabo prehranskega načrta dosegel/la enake rezultate, kot jih dosegava midva in ostale stranke. Rezultati se lahko razlikujejo od osebe do osebe.

© 2020 GO Build Yourself - Vse pravice pridržane - Splošni pogoji | Politika zasebnosti

>