Za vse, ki imajo dovolj stradanja in neuspehov!

Z Vegansko Prehrano do FIT Postave in Boljšega Počutja

(Brez čudnih diet in odrekanj!)

Če se glede veganskega načina prehranjevanja počutiš zmedeno in ne veš če je veganstvo primerno zate…

Če se počutiš izgubljeno v poplavi nejasnih informacij...

Če po več neuspelih dietah in poskusih nimaš več volje, energije in upanja, da ti bo sploh uspelo preoblikovati postavo, a sedaj vseeno po nekem naključju bereš ta tekst...


Potem sva vesela, da si tukaj. 

V nadaljevanju ti bova namreč razkrila zakaj je veganska prehrana priporočljiva tudi zate, pokazala ti bova kako lahko izboljšaš svoje počutje, zdravje in postavo preprosto s pomočjo rastlinske prehrane. 

Brez diet, brez čudežih čajčkov, topilcev maščob, kremic,... ki dokazano nimajo nobenega efekta, razen tega, da zelo dobro tanjšajo tvojo denarnico.

Kljub temu, da ima prehrana velik vpliv na počutje, zdravje in fizični izgled, se neka zaposlena oseba preprosto ne more znajti v nastalem kaosu.

 • Vsak mesec se na sceni pojavi nova popularna dieta..
 • Čudežni dodatki obljubljajo hitre rešitve..
 • Zavajajoče informacije na vsakem koraku ti enostavno onemogočajo uspeh

Tudi sama sva bila pred leti v podobnem položaju.. In ne bova dopustila da greš tudi ti čez to kalvarijo!

Posebna ponudba! Namesto 360€ samo 57€!

- Rene -

Po tem ko sem s stradanjem shujšal 18 kg, sem se ves čas boril, da se ne bi ponovno zredil. Stalno sem bil na eni izmed popularnih diet, izogibal sem se ogljikovih hidratov, jedel gore živalskih beljakovin in maščob, veliko treniral..

Rezultat?

Postava daleč od optimalne za vložen trud in odrekanja.. Pa še počutil sem se za en drek - dobesedno! Ves čas sem bil utrujen, brezvoljen in dosti krat živčen, kar lahko pripišem posledici pomanjkanja ogljikovih hidratov, visokemu kalorijskemu deficitu in konstantnemu odrekanju.


Da niti ne načnem debate o zdravju.. Kako sem pri 21ih že imel visok pritisk, največja zasluga tukaj gre LCHF živalski dieti 🥺

Prva slika iz leve: preden sem s stradanjem shujšal 18kg. Slika v sredi: ko sem bil na popularnih dietah in že 2 leti hodil v fitnes. Desna slika: trenutna forma s 30 dnevnim Enostavnim Veganskm Prehranskim Načrtom.

- Galla -

Še dan danes mi grejo kar kocine pokonci, ko se spomnim, kako sem pri svojih 16 letih, v želji po tem, da izgubim kakšen odvečen kilogram svoj težko privarčevan denar porabila za razne shujševalne tabletke, kremice in čajčke.


Kako sem razvila bulimijo zaradi uporabe popularnih diet, in prišla do točke, ko zaradi utrujenosti nisem bila sposobna zamenjati posteljnine, brez da bi se vmes oddahnila.


Kako sem skoraj zafurala svoje življenje zaradi laži, ki so mi jih brez sramu prodajali vsepovprek.

Leva slika: Galla pol leta po tem, ko je končala s popularnimi dietami. Desna slika: Galla z uporabo 30 dnevnega Enostavnega Veganskega Prehranskega Načrta in s treningom v fitnesu.

Čeprav sva vedela, da je prehrana, ključ do boljšega počutja in fit postave, pa nikakor nisva uspela pogruntati formule, s katero bi lahko imela fit postavo vse leto, brez da bi za to morala biti stalno na neki dieti, na kateri se dejansko slabo počutiva in ki slabo vpliva na najino zdravje.

Vse to se je znova in znova ponavljalo celih 8 let, dokler nisva prešla na vegansko prehrano ter si popolnoma remodelirala jedilnik.

Ko sva to naredila, se je zgodilo nekaj česar sploh nisva pričakovala. Kljub temu, da sva se začela prehranjevati vegansko in iz jedilnika nisva odstranila maščob in niti ogljikovih hidratov, sva bila v super formi in še pomembneje, po dolgem času sva se spet počutila odlično!

Seveda je mogoče s pomočjo neke popularne diete izgubiti kar nekaj odvečnih kilogramov. Toda kaj ti to pomaga, če se moraš mučiti, da jih obdržiš in se takoj spet zrediš, ko malo popustiš ter se pregrešiš.

Za Najboljše in Trajne Rezultate Potrebuješ

Pravi Prehranski Načrt in Ne Diete!

Diete s seboj prinesejo le slabo počutje in stres in NIKAKOR NE dolgoročnih rezultatov. Mučiti se moraš, da se jih držiš in takoj, ko malo popustiš, se spet zrediš. Potrebuješ torej bolj prefinjeno rešitev, nekaj o čemer nihče ne govori...

Po dolgem 8 letnem boju, sva prišla do šokantnega odkritja, da so vse informacije, ki sva jih do sedaj izvedela in vse diete, ki jih razni guruji vztrajno promovirajo, popolnoma neuporabne.


In ko sva se zavedla tega tragičnega stanja in videla, da jih kljub temu še vedno večina uporablja, naju je presunilo:

Nisva edina!


Na tisoče ljudi ima popolnoma enake težave kot sva jih imela midva.

In te težave so so enostavno rešljive, ko imaš prave informacije! Toda slaba novica pri vsem skupaj je, da le redki vedo zanje.

Pot do pravega znanja namreč ni enostavna. Na njej je veliko slepih ulic in napačnih znakov, ki jih moraš uspešno prebroditi. In če teh pasti ne znaš prepoznati, zlahka ostaneš na točki, ki jo najbrž že poznaš: odrekanja in trud brez rezultatov.

Zato sva se odločila, da greva v drugo smer...

Tja kjer so podatki pravi in imajo trdne temelje za razliko od subjektivnih mnenj raznih doktorjev in njihovih diet, ki so nastavljene samo za to, da prinesejo čim več dobička.


Informacije sva začela iskati v znanstveni literaturi - v peer reviewed neodvisnih raziskavah. Skupaj z več kot 10 letnim znanjem iz prakse sva tako prišla do zmagovite formule s katero sva sestavila prehranski načrt, kateri odpravi vse pomanjkljivosti modernih diet in prinaša super rezultate.

Prehranski načrt, ki odpravlja vse pomanjkljivosti modernih diet

Brez enoličnosti, odrekanj in izpadov

S ciljem, da lepšo postavo in boljše počutje, brez stresa in psihičnih zlomov omogočiva tudi širši javnosti, sva kreirala 30 dnevni prehranski načrt, ki sva ga poimenovala 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt.


30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski načrt je spletni program v katerem sva zate sestavila zelo pisan 30 dnevni veganski jedilnik in kjer bova s tabo delila vse malo znane informacije, ki jih potrebuješ za fit postavo in dobro počutje čez vse leto.

Z njim boš lahko fit postavo, brez enoličnih diet vzdrževal/a vse leto - stvar o kateri večina le sanja.

Program 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt je najbolj hitra rešitev za prehod na veganstvo in najbolj enostaven načrt, ki ti bo pomagal do želene postave brez da bi za to moral/a jesti le pet živil.

Z več kot 82 Fit obroki in 120+ različnimi živili temu prehranskemu načrtu brez težav slediš na dolgi rok, kar je tudi ključ do uspeha. Smernice in jedrnata navodila, v katerih izveš kako program uporabljati, da bo deloval kot prava “mašina” sva zate napisala v 11 kratkih točkah in na razumljiv način.

Do vsebin lahko dostopaš prek telefona, računalnika, tablice in vse kar za dostop potrebuješ je internetna povezava. To pomeni, da lahko vsebine pregleduješ kadarkoli, kjerkoli in tolikokrat kot se ti zljubi.

Najboljše od vsega in za kar sva se resnično potrudila pa je, da z uporabo tega prehranskega načrta, lahko pozabiš na štetje kalorij in tehtanje hrane. V smernicah ti bova dala natančna navodila, kako je to mogoče in kako lahko to dosežeš tudi ti.

DANES PREJMEŠ

 • 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt, kateri vsebuje:
 • Celovit 30 dnevni veganski jedilnik brez računanja kalorij in tehtanja hrane
 • 6 okusnih in Fit dnevnih obrokov, za katere ne potrebuješ ure in ure kuhanja
 • Spoznal/a boš najinih 11 skrivnostnih nasvetov, s katerimi se bodo tvoje odvečne maščobne obloge poslovile (brez jo-jo efekta). Do teh nasvetov imajo dostop le kupci tega spletnega programa in nepoznavanje korakov, ali pa napačno izvajanje le teh, lahko hitro pomeni tisti črn scenarij, ki ga najbrž že poznaš - “trpljenje brez rezultatov”
 • Več kot 80 različnih Fit obrokov, s katerimi boš temu načrtu sledil/a brez težav čez daljše obdobje. Prav tako so obroki sestavljeni iz sestavin, ki ne bodo izsušili tvoje denarnice, bodo pa zelo vplivali na tvojo postavo, energijo in dobro počutje.
 • Kar 9 dodatnih BONUSOV, v vrednosti več kot 300€, brezplačno! Posebej ti bodo v pomoč pri hujšanju in pri prehodu na vegansko prehrano.
 • Doživljenjski dostop do prehranskega načrta v Online platformi ter brezplačne posodobitve za vedno! Ker je program 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt na voljo v spletnem portalu, to pomeni, da je to “živ” program, v katerega dodajava nove vsebine in posodobitve, ki jih ti vedno prejmeš brezplačno! Torej: Program 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt kupiš sedaj, vse posodobitve in nove vsebine, ki bodo zvišale vrednost programa in posledično dvignile njegovo ceno, pa ti prejmeš brezplačno. Za vedno!

V ta online tečaj sva vključila resnično vse kar potrebuješ za prehod na veganstvo in vzdrževanje fit postave čez vse leto. Prepričana sva, da je to zadnji prehranski načrt, ki ga boš kdajkoli potreboval/a.

Skupna vrednost celotnega programa: Več kot 360€
Cena v tej posebni ponudbi: 57€

Danes ob nakupu BREZPLAČNO dobiš kar 9 izjemnih bonusov

Nakupovalni seznam veganskih izdelkov

Si naveličan/a iskanja izdelkov po policah vedno polnih nakupovalnih centrov ter branja sestavin in energijskih tabel izdelkov? Temu lahko rečeš konec! Kot prvi bonus temu programu, sva dodala še nakupovalni seznam več kot 120-ih veganskih izdelkov in povezave do online trgovin, ker lahko te izdelke nabaviš kar iz udobja domačega naslonjača. (Vrednost 19€)

TOP 15 Smootihe receptov

Ali večkrat ostaneš brez ideje, kaj na hitro pojesti, ko se ti mudi ali se ti preprosto ne ljubi kuhati? In nato v naglici sprazeš vrečko čipsa ali arašidov? Da se to ne bo več zgodilo, ti dajeva najinih TOP 15 receptov za hitro pripravo slastnih proteinskih in energijskih smoothijev(Vrednost: 29€)

Video: Miselna naravnanost zmagovalcev

Miselna naravnanost, ki je potrebna za uspeh pri hujšanju, pridobivanju mišične mase, zdravem načinu življenja... Spoznaj še en košček sestavljanke, ki poleg  poleg prehrane in vadbe igra največjo vlogo pri fit postavi in dobremu počutju. (Vrednost: 49€)

Unikaten kalorijski in makro kalkulator

Kljub temu, da ti v 30 dnevnem Enostavnem Veganskem Prehranskem Načrtu ne bo potrebno računat kalorij in tehtati hrane, pa obstaja možnost, da to vseeno želiš početi. Ker to razumeva, sva ti želela tudi tukaj dostaviti nekaj edinstvenega. Dodala ti bova tudi unikaten kalorijski in makro kalkulator, s katerim boš natančno izračunal/a koliko kalorij in živil potrebuješ dnevno glede na tvoj življenjski slog. Kalkulatorja ni mogoče najti nikjer drugje, saj sva ga sama sprogramirala na podlagi dolgoletnih izkušenj in najboljših praks iz sveta športa. (Vrednost: 29€)

Dodaten paket jedilnikov z natančno izračunanimi kalorijami

In če si kalorije računaš, sva ti dodala kar nekaj že vnaprej sestavljenih primerov veganskih jedilnikov z natančno izračunanimi kalorijami. (Vrednost: 49€)

Video: 3 največje napake pri hujšanju

Tri zelo pogoste napake, ki ti onemogočajo uspeh in kako se jim enostavno izogniti ter na ta način stopiti na pot proti sanjski postavi in dobremu počutju z raketno hitrostjo. 

(Vrednost: neprecenljiva)

Seznam TOP veganskih restavracij in barov po Sloveniji

Kaj in kje jesti ko se znajdeš zunaj ali želiš partnerja peljati na vegansko večerjo? Pogosto zna biti to kar sitna in časovno potratna težava.. Zato boš prejel/a tudi seznam TOP restavracij in barov v Sloveniji, kjer strežejo vegansko hrano (vključila sva tudi Google Maps zemljevide, ter povezave do Facebook strani restavracij) (Vrednost: 42€)

Ključni prehranski dodatki

Kateri so tisti ključni prehranski dodatki, ki jih moraš za svoje zdravje uživati na redni bazi, tako na veganski kot vsejedi prehrani. Prav tako sva po letih testiranj naredila listo najinih najboljših veganskih beljakovin v prahu, ki jih bova v tem bonusu z veseljem delila s tabo.

(Vrednost: 27€)

Elitna podpora

Ker želiva tej izjemni ponudbi dodati še češnjo na vrh torte, sva se odločila, da ti nudiva tudi najino pomoč in odgovore na tvoja vprašanja. Če boš imel/a kakšen pomislek nama smo piši in 100% bomo razrešili nastali izziv. 😊

(Vrednost: Neprecenljiva)

Želim svoj 30 dnevni Veganski Jedilnik in Fit Postavo 365 dni v Letu

Danes sva v okviru te posebne ponudbe zate pripravila celoten sistem do uspeha..

 • 30 dnevni Veganski Jedilnik (z več kot 82 Fit obroki, brez računanja kalorij in tehtanja hrane)
 • Kar 9 izjemnih bonusov (ki ti bodo pomagali do Fit postave hitro, prehod na vegansko prehrano bodo naredili enostaven in gurmanski)
 • Doživljenjski dostop (v tečaj non-stop dodajava nove recepte in informacije, ti vse novosti prejmeš brezplačno, za vedno!)

Skupna vrednost: več kot 360€

Cena danes: 360€ 57€

100% Garancija na zadovoljstvo

Varno Plačilo

Kaj o veganski prehrani menijo NAJUGLEDNEJŠE 

SVETOVNE ORGANIZACIJE

Veganska prehrana dokazano zmanjšuje možnost za nastanek številnih kroničnih bolezni (sladkorna bolezen, srčno-žilne bolezni, debelost, rak,…). Veganska prehrana je prav tako primerna za ljudi v vseh življenjskih obdobjih (dojenčki, otroci, mladostniki, odrasli, starejši ljudje) in ja tudi za nosečnice ter športnike.

1. AND (Academy of Nutrition and Dietetics)
2. DC (Dietitians of Canada)
3. NHMRC (Australian National Health and Medical Research Council)

4. BDA (British Dietetic Association)
5. BNF (British Nutrition Foundation)

In ne, tega se nisva spomnila midva ali kakšen drugi vegan, ampak ta trditev prihaja s strani največjih prehranskih organizacij na svetu, katerih stališče predstavlja najvišjo znanstveno raven dokaza – znanstveni konsenz.

In če si se do sedaj, mogoče spraševal/a, če je veganska prehrana primerna zate, sedaj veš odgovor. Je.

Je pa res, da si moraš veganski jedilnik (tako kot tudi vsejedega) pravilno sestaviti. V spletnem tečaju 30 dnevni Veganski Prehranski Načrt ti bova podala vse informacije, ki jih potrebuješ za takojšen prehod na veganski način prehranjevanja in uspešno hujšanje. Prav tako dobiš dostop do skoraj 100 veganskih Fit receptov ter celoten 30 dnevni jedilnik, katerega lahko takoj uporabiš ter tako enostavno izboljšaš svoje prehranjevale navade.

Naju še ne poznaš?

Sva Rene in Galla, veganska športnika, ki sva z zmago in drugim mestom, na odprtem powerlifterskem tekmovaju (tekmovanje v dvigovanju uteži), svetu dokazala, da si lahko kot vegan mišičast in močan.

Pot do teh uspehov pa ni bila enostavna..

Ko sva postala vegana (leta 2014), nisva bila ravno prepričana, če je to v kar se podajava sploh primerno za naju, ali bova brez živalskih produktov uspela pokriti vse potrebe po hranilih in ali bova konec koncev sploh preživela?! Večina medijev, tiskanih in na spletu ter znanih avtoritet, so namreč o veganstvu govorili le slabe stvari, kako pomanjkljivo je, da na veganski prehrani ne moreš biti športnik, da je veganstvo zelo nezdravo in nevarno...

Ker pa sva imela že veliko izkušenj o prehrani, sva stvari malo pregledala in ugotovila, da bi na veganski prehrani lahko dobila vse kar potrebujeva, tudi za potrebe vrhunskega športa.


Zato sva se odločila, da bova veganstvo preizkusila na lastni koži, saj nisva hotela po nepotrebnem škodovati živalim.

Nad situacijo sva bila šokirana!

Po dobrih treh mesecih veganstva, sva bila v še boljši telesni formi kot prej, bila sva bolj močna, bolj mišičasta in kar je najpomembneje, počutila sva se veliko bolje kot prej, ko sva dnevno jedla gore živalskih izdelkov.

Še vedno pa sva večkrat podvomila, ko sva v kakšnem znanem mediju prebrala kaj proti veganstvu, ali je to kar počneva sploh zdravo ali sva ubrala pravo pot..

Ko sva se o veganski prehrani začela še bolj izobraževati in začela preučevati neodvisne peer-reviewed raziskave, sva ugotovila, da je to tista prava pot, na kateri lahko vsak dosega super rezultate v športu, je fit in bolj zdrav, kot na vsejedi prehrani.


Spoznala sva, da je vse kar sva o veganski prehrani prej v medijih brala ena velika laž!

Najina spoznanja in ključne informacije, ki jih potrebuješ, da tudi ti še danes začneš z vegansko prehrano, ter izboljšaš svoje počutje, postavo in zdravje, bova z veseljem s tabo delila v spletnem tečaju 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt, ki ga lahko danes prejmeš po izjemno znižani ceni.

Vidna sva bila na

ali je prehranski načrt primeren zame?

 • Si nekdo, ki želi znižati nivoje holesterola in trans maščob v krvnem obtoku in tako zmanjšati možnosti za nastanek bolezni srca in ožilja?
 • Si že poskusil/a z vegansko prehrano ampak stvari nekako niso delovale… se pa zavedaš, da rastlinska hrana prinaša veliko prednosti za tvoje počutje in da potrebuješ le prave informacije.
 • Si tekač, nogometaš, tenisač, šprinter, fitneser… ki želi izboljšati svoje performanse in se hitreje regenerirati?
 • Svoje zdravje jemlješ resno in ne želiš v svoje telo vnašati hemskega železa in živalskih beljakovin, ki promovirajo nastanek nekaterih kroničnih bolezni?
 • Imaš rad/a živali in ne želiš, da trpijo in umirajo po nepotrebnem?
 • Želiš v življenju pozitivno spremembo in se zavedaš, da je mogoče z zdravo prehrano zmanjšati možnost za nastanek marsikakšnega zapleta?
 • Uživaš v dobri hrani in že ob misli na dieto dobiš glavobol? V Veganskem Prehranskem Načrtu ti bova pokazala kako lahko svojo želeno postavo vzdržuješ vse leto brez odrekanj.
 • Si oseba, ki ji je mar za okolje in želiš svojimi prehrambnimi navadami zmanjšati svoj ogljični odtis ter ohraniti naš planet čim bolj zelen? (Živinoreja namreč povzroča bistveno več toplogrednih izpustov (ogljikov dioksid, dušikov oksid in metan) kot vsa prometna infrastruktura skupaj (vir: UN))

Če je tvoj odgovor na katero izmed zgornjih vprašanj »Da«, potem sva prepričana, da potrebuješ svojo verzijo Veganskega Prehranskega Načrta.


V tem tečaju je zajeto vse kar potrebuješ, da še danes živalske izdelke zamenjaš z bolj zdravimi rastlinskimi, brez da bi za to moral/a jesti le solato in brokoli🤪

Šla sva celo tako daleč, da ti ne bo potrebno šteti kalorij in tehtati hrane in boš kljub temu v super formi vse leto - BREZ diet!


Ampak ja..


Mogoče je v tebi še vedno kanček skepticizma glede vsega skupaj.. Saj vsi vemo, internet je poln zvitih gurujev, kateri ti prodajajo nič več kot prazne obljube – zato ceniva tvojo previdnost in ne pričakujeva, da slepo verjameš najinim besedam…


Namesto tega…

POGLEJ KAJ O tečaju veganski prehranski načrt menijo ostali Slovenci in Slovenke...


Manja Vidic

Priznam, da me je takoj ko sem izvedela za ta prehranski načrt pritegnila najprej cena. Rekla sem si: pa dajmo probat… Z uporabo prehranskega načrta sem opazila izjemne rezultate. Postava se mi je vidno spremenila, izgubila sem kar nekaj kilogramov in oblačila so mi postala ohlapna. Galla in Rene sta prijazna in vedno na voljo za pomoč. Priporočam vsem iz srca. ❤

Adriana Bagladi // Kozmetičarka

Veganski prehranski načrt Galle in Reneja je zelo priročen ter enostaven tudi za tiste, ki se v kuhinji ne znajdemo najbolje. V današnjem tempu življenja in zaposlitvi je težko najti čas za iskanje pravih informacij o prehrani. Ta načrt mi je prihranil veliko časa, saj sem vse kar potrebuje, našla na enem mestu. Jedi iz jedilnika so zelo enostavne in tudi sama priprava hrane ne vzame veliko časa. Z uporabo veganskega prehranskega načrta imam več energije, prav tako pa se je bistveno izboljšalo tudi moje počutje. Všeč mi je, ker je načrt sestavljen tako, da lahko (če želiš) , pozneje tudi sam eksperimentiraš in znaš sestaviti zdrave polnovredne obroke.

Boris Vigec  // Designer

Zelo mi je bilo všeč, da sta bila vedno pripravljena odgovoriti na moja vprašanja. Hrana v jedilniku je povečini nepredelana in počutje ter rezultati so pri takšnem jedilniku vedno najboljši. Jedilnik bi zagotovo priporočal vsem, ki se ukvarjajo s športom saj pokrije vse dnevne potrebe po makrohranilih in je dovolj enostaven, da ne pobere preveč časa za pripravo.

Ignacija Janžekovič // Vzgojiteljica

Sama sem postala veganka dobre 3 mesece nazaj. Ker sem se šele začela srečevati z veganstvom mi je bil nakup Veganskega prehranskega načrta v veliko pomoč. Sama sem dobila vse informacije, ki sem jih potrebovala na enem mestu po smešno nizki ceni. Všeč mi je ker je vsebina aktualna in podkrepljena s peer-reviewed znanstvenimi raziskavami. Teoretično znanje sem enostavno prenesla v prakso, saj poleg smernic in informacij prek video posnetkov, dobiš tudi celoten 30 dnevni veganski prehranski načrt, primere jedi, recepte, natančne informacije o sestavinah ter povezave do (spletnih) trgovin, kjer jih lahko kupiš,… skratka vse, kar potrebuješ. Ni mi žal, da sem Veganski prehranski načrt nabavila. Hvala, ker spreminjata življenja drugih ljudi in svet na bolje. Najboljša sta. 💚

DANES PREJMEŠ

 • 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt, kateri vsebuje:
 • Celovit 30 dnevni veganski jedilnik brez računanja kalorij in tehtanja hrane
 • 6 okusnih in fit dnevnih obrokov, za katere ne potrebuješ ure in ure kuhanja
 • Spoznal/a boš najinih 11 skrivnostnih nasvetov, s katerimi se bodo tvoje odvečne maščobne obloge poslovile (brez jo-jo efekta). Do teh nasvetov imajo dostop le kupci tega spletnega programa in nepoznavanje korakov, ali pa napačno izvajanje le teh, lahko hitro pomeni tisti črn scenarij, ki ga najbrž že poznaš - “trpljenje brez rezultatov”
 • Več kot 80 različnih Fit obrokov, s katerimi boš temu načrtu sledil/a brez težav čez daljše obdobje. Prav tako so obroki sestavljeni iz sestavin, ki ne bodo izsušili tvoje denarnice, bodo pa zelo vplivali na tvojo postavo, energijo in dobro počutje.
 • Kar 9 dodatnih BONUSOV brezplačno! Posebej ti bodo v pomoč pri hujšanju in pri prehodu na vegansko prehrano.
 • Doživljenjski dostop do prehranskega načrta v Online platformi ter brezplačne posodobitve za vedno! Ker je program 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt na voljo v spletnem portalu, to pomeni, da je to “živ” program, v katerega dodajava nove vsebine in posodobitve, ki jih ti vedno prejmeš brezplačno! Torej: Program 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt kupiš sedaj, vse posodobitve in nove vsebine, ki bodo zvišale vrednost programa in posledično dvignile njegovo ceno, pa ti prejmeš brezplačno. Za vedno!

V ta online tečaj sva vključila resnično vse kar potrebuješ za prehod na veganstvo in vzdrževanje fit postave čez vse leto. Prepričana sva, da je to zadnji prehranski načrt, ki ga boš kdajkoli potreboval/a.

Skupna vrednost: Več kot 360€
Cena v tej ponudbi: 57€

100% Garancija na zadovoljstvo

Varno plačilo

Najina izjemna 30 DNEVNA GARANCIJA

V ta online tečaj sva vključila resnično vse kar potrebuješ za prehod na veganstvo in vzdrževanje Fit postave čez vse leto. V njem je vse najino znanje, ki sva ga nabirala čez leta, prav nič nisva zamolčala. Te super vsebine, te bodo oborožile praktično z vsem, kar moraš vedeti, da se začneš vegansko prehranjevati in izboljšaš svoje zdravje in zdravo shujšaš ter tokrat za razliko tudi obdržiš rezultate (brez Jo-Jo efekta).


V ta tečaj tako močno verjameva, da sva ti pripravljena ponuditi to izjemno garancijo...


Če ti priročniki, vsi bonusi in najina podpora (odgovori na morebitna dodatna vprašanja), ki jo danes ob nakupu prejmeš, ne bodo všeč oziroma se ti ne bodo zdeli vredni tistih 57€ (kar sicer težko verjameva), imaš 30 dni časa, da nama pišeš in vrnila ti bova ves investiran denar.


Le pošlji e-mail na info@go-buildyourself.si in vrnila ti bova 57€.


Pogosta Vprašanja in Odgovori

Kako je mogoče hujšati, vzdrževati in pridobivati mišično maso, brez da pri tem šteješ kalorije?

Zelo dobro vprašanje. Štetje kalorij je zamudno, stresno in resnično ni potrebno. Verjameva, da še vedno od večine slišiš, da je štetje kalorij nujno pomembno, če želiš izgubiti odvečno maščobo. To seveda deloma drži, vsekakor pa to ni pogoj za uspešno hujšanje.

Če je izbor živil pravi in so obroki pravilno razporejeni ter dozirani v pravilnem razmerju, lahko pozabiš na tehtanje živil in računanje makrohranil. Kako to pravilno narediti, da bo delovalo tudi zate, pa ti bova pokazala v programu.

Zagotavljava ti, da bo to zate najenostavnejši in najbolj zabaven prehranski načrt, ki si ga kdajkoli poskusil/a.

Ali je veganska prehrana draga?

Prav to vprašanje najpogosteje prejmeva. Čeprav je kakšen izdelek res malo dražji, pa generalno gledano veganska hrana ni nič dražja od vsejede, vedeti moraš le, kje kupovati hrano.


In tudi to, smo v prehranskem načrtu pokrili. Poleg tega, da boš dobil/a nakupovalni seznam, ki ti bo "olajšal življenje", saj boš v trgovini natančno vedel/a katera živila moraš vzeti s police in kje jih kupiti, sva dodala še povezave do spletnih trgovin (Mercator, Spar itd.), tako da izdelke lahko enostavno dodaš v voziček in jih naročiš na dom.

Ali bom z vegansko prehrano zaužil dovolj beljakovin?

Ja. Z vegansko prehrano boš z lahkoto zaužil/a dovolj beljakovin in tudi vseh esencialnih aminokislin, tudi če si vrhunski športnik. Tudi midva z lahkoto pokrijeva dnevno količino beljakovin in sva fizično precej aktivna. Tudi ko sva se še ukvarjava bodybuildingom (s športom, ki zahteva največ beljakovin), sva z vegansko prehrano brez težav zaužila dovolj beljakovin.

Kakšne rezultate lahko pričakujem po treh mesecih uporabe tega prehranskega načrta?

Vsak si seveda želi rezultatov, to je jasno. S tem prehranskim načrtom se lahko vidne spremembe začnejo dogajati precej hitro. Odvisno od tvojega trenutnega stanja, zagnanosti in discipline.

Ne glede na to, da ti bova s tem prehranskim načrtom odprla povsem nov svet, pa se moraš zavedati, da boš prav ti tista oseba, ki bo odločala o svojem uspehu.

Če se boš držal/a prehranskega načrta, ki mimogrede ni nobena enolična dieta ampak je stil življenja, ki ga lahko z lahkoto uporabljaš do konca življenja, sva prepričana, da lahko z njim dosežeš tudi življenjsko formo.

Ampak ne pozabi, preoblikovanje telesa je maraton ne sprint! Potrebna sta vztrajnost in potrpljenje.

Koliko časa mi bo vzela priprava obrokov?

Prehranski načrt je sestavljen tako, da mu lahko sledijo tudi zelo zaposlene osebe, ki nimajo časa da bi se vsak dan ukvarjale s kuhanjem hrane. Prehranski načrt je idealen za vse, ki bi radi živeli bolj zdravo ter si izoblikovali postavo.

S posebno metodo, ki ti jo bova razkrila, boš za pripravo hrane porabil/a le kakšne 3 ure na teden.

Ali se moram striktno držati predpisanih obrokov oz. pravil?

Ne, to ni potrebno, tudi če boš nekaj obrokov na mesec "udaril/a povsem mimo", boš še vedno dobro napredoval/a.

Prav tako si lahko obroke prilagajaš povsem sam/a in tudi izbiraš med živili, ki ti ustrezajo (upoštevati moraš le nekaj smernic, ki so zapisane v prehranskem načrtu).

V kolikor si oseba, ki raje sledi že napisanemu prehranskemu načrtu, potem mu lahko brez razmišljanja slediš in rezultati ne bodo izostali.

Ali bi mi lahko na veganski hrani česarkoli primanjkovalo?

Z uporabo 30 dnevnega Enostavnega Veganskega Prehranskega Načrta ti zagotavljava, da ti na veganski prehrani ne bo ničesar primanjkovalo.

Nisem prepričan, če je veganstvo primerno zame..

Glede na znanstveni konsenz kateri predstavlja najvišjo znanstveno raven dokaza (in kateremu ne more ugovarjat noben doktor ali prehranski svetovalec), si lahko brez skrbi, da je veganska prehrana primerna tudi zate. V spletnem tečaju 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt ti bova pokazala kako se vegansko prehranjevati, kako to narediti na pravi način in zelo enostavno.

Tudi če se nočeš 100% vegansko prehranjevati, verjameva, da se strinjaš z nama, da je dobro zamenjati kakšen živalski izdelek za nekaj bolj zdravega in hkrati še vedno pokriti vse potrebe po mikro in makrohranilih.

Kako bo vse skupaj potekalo?

Preprosto v dveh korakih:


1) Klikneš TUKAJ, izbereš želen način plačila (kreditne kartice, PayPal ali bančno nakazilo - UPN) in naročiš svoj spletni tečaj 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt.


2) Po opravljenem plačilu prejmeš dostop do zaprtega spletnega portala, kjer se nahaja celoten 30 dnevni načrt (jedilnik) in vsi bonusi. Pri plačilu s kreditnimi karticami ali PayPal dobiš dostop do vsebin takoj po nakupu, pri plačilu prek bančnega nakazila (UPN), pa takoj, ko opraviš bančno nakazilo na naš TRR.


Vse kar potrebuješ za dostop in prebiranje teh ekskluzivnih informacij pa je računalnik ali telefon ali tablica.


Hvala da si si vzel/a čas in prebral/a to stran in upava da se slišimo kmalu.


Rene Škarabot & Galla Os

P.S.: Če si tudi ti tisti oziroma tista, ki rad/a preskoči na konec strani, tukaj je povzetek:


Na tej strani si lahko zagotoviš svoj online tečaj 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt, s katerim se lahko začneš bolj zdravo prehranjevati še danes ter učinkovito shujšaš in obdržiš rezultate, brez diet! Danes ob nakupu prejmeš celoten 30 dnevni veganski jedilnik ter kar 9 dodatnih bonusov, v vrednosti več kot 300€, brezplačno!


Najboljši del?


Za to ti ne bo potrebno na dieto ali se odpovedati okusnim jedem, prav tako zaradi veganske prehrane ne bodo trpeli tvoji športni rezultati, saj je celoten jedilnik popolnoma prilagodljiv in tako primeren za vrhunske športnike in tudi za tiste, ki raje navijajo s kavča.


Tudi na štetje kalorij in tehtanje hrane lahko pozabiš! Pokazala ti bova, kako lahko živiš zdravo in si fit brez nepotrebnega stresa, tehtanja in računanja.


Plus..


Ker je program 30 dnevni Enostaven Veganski Prehranski Načrt na voljo v spletnem portalu, to pomeni, da je to “živ” program, v katerega dodajava nove vsebine in posodobitve, ki jih ti vedno prejmeš brezplačno!


Na tej strani si lahko to izjemno ponudbo odkleneš za zgolj za 57€! (ne nisva pozabila nobene ničle odzadaj. 😀 Vse to prejmeš za samo 57€)


V tvojo vednost: S tabo želiva biti popolnoma odkrita. Zato ti sporočava še, da najverjetneje ta super ponudba ne bo trajala v nedogled..


Zato si svoj celosten veganski prehranski načrt za le 57€ naroči s klikom na to povezavo zdaj

Za vse dodatne informacije in vprašanja sva ti na voljo prek E-maila vprasanja@go-buildyourself.si ali telefonske številke 040 487 686.


*Izjava o omejitvi odgovornosti: Veganski prehranski načrt in vse vsebine na naših straneh niso namenjene izvajanjem kakršnih koli terapij zdravljenja. Če imaš zdravstvene težave, se o svoji nameri vedno najprej posvetuj s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom. Čeprav veganska prehrana zmanjša tveganja za nastanek raznih kroničnih obolenj, pa le ta ni zdravilo!


Rezultati se lahko razlikujejo od osebe do osebe.


Reference: AND (Academy of Nutrition and Dietetics), DC (Dietitians of Canada), NHMRC (Australian National Health and Medical Research Council), BDA (British Dietetic Association), BNF (British Nutrition Foundation)



© 2020 GO Build Yourself - Vse pravice pridržane - Splošni pogoji | Politika zasebnosti

>