Paket priročnikov Veganstvo v Mezincu™

Izboljšaj svoje zdravje in počutje!

Celovit sistem veganskega prehranjevanja, ki konkretno zmanjša možnost za nastanek raznih kroničnih obolenj, brez da se moraš za to odreči okusnim jedem!

Namesto 48€ samo 13€

za omejen čas!

Priročniki so v online (.pdf) obliki, do katerih prejmeš dostop takoj po nakupu (brez čakanja).

V Tej Ekskluzivni Ponudbi Danes Prejmeš

Priročnik - Zdrave Zamenjave

Nimaš ideje kako zamenjati živalske izdelke (meso, salame, hrenovke, jajca, mleko...) s rastlinskimi in še vedno pokriti vse potrbe po makro in mikrohranilih? V tem priročniku ti bova pokazala kako lahko živalske izdelke zamenjaš s rastlinskimi in kljub temu še vedno uživaš v eksploziji okusov veganske hrane.


Še več s tem ko boš živalske izdelke zamenjal/a s rastlinskimi, v svoje telo ne boš več vnašal/a holesterola, trans maščob, hemskega železa,..., ki dokazano škodujejo tvojemu zdravju.

(Vrednost: 16€)

Priročnik - 11 Fit Veganskih Receptov

S tabo bova delila 11 Fit veganskih receptov, ki so slastni in sestavljeni tako, da z njihovo uporabo ostaneš FIt čez vse leto.


Tako boš točno vedel/a, kako in kaj si pripravit za slasten in Fit veganski zajtrk, kosilo in večerjo.

(Vrednost: 16€)

Priročnik - Ekskluzivni Fit Veganski Jedilnik

Prejel/a boš primer Fit veganskega jedilnika za športnike in ne-športnike ter vse informacije, ki jih potrebuješ vedeti o veganski prehrani.


Z znanstveno podkrepljenimi informacijami, se lahko na lastne oči prepričaš, da je veganska prehrana veliko bolj zdrava kot vsejeda, ter da je zelo pestra in okusna.

(Vrednost: 16€)

PLUS: Prioriteten dostop do najine podpore - odgovorov na tvoja morebitna vprašanja. (Vrednost: 49€)

Skupna vrednost: 97€

Cena danes: 48€ 13€

Priročniki so v online (.pdf) obliki, do katerih prejmeš dostop takoj po nakupu (brez čakanja).

Kaj o veganski prehrani menijo NAJUGLEDNEJŠE 

SVETOVNE ORGANIZACIJE

Veganska prehrana dokazano zmanjšuje možnost za nastanek številnih kroničnih bolezni (sladkorna bolezen, srčno-žilne bolezni, debelost, rak,…). Veganska prehrana je prav tako primerna za ljudi v vseh življenjskih obdobjih (dojenčki, otroci, mladostniki, odrasli, starejši ljudje) in ja tudi za nosečnice ter športnike.

1. AND (Academy of Nutrition and Dietetics)
2. DC (Dietitians of Canada)
3. NHMRC (Australian National Health and Medical Research Council)

4. BDA (British Dietetic Association)
5. BNF (British Nutrition Foundation)

In ne, tega se nisva spomnila midva ali kakšen drugi vegan, ampak ta trditev prihaja s strani največjih prehranskih organizacij na svetu, katerih stališče predstavlja najvišjo znanstveno raven dokaza – znanstveni konsenz.

In če si se do sedaj, mogoče spraševal/a, če je veganska prehrana primerna zate, sedaj veš odgovor. Je.

Je pa res, da si moraš veganski jedilnik (tako kot tudi vsejedega) pravilno sestaviti. V veganskih priročnikih ti bova podala vse informacije, ki jih potrebuješ za takojšen prehod na veganski način prehranjevanja, prav tako bova s tabo delila jedilnike, katere lahko takoj uporabiš ter tako enostavno izboljšaš svoje prehranjevale navade.

Naju še ne poznaš?

Sva Rene in Galla, veganska športnika, ki sva z zmago in drugim mestom, na odprtem powerlifterskem tekmovaju (tekmovanje v dvigovanju uteži), svetu dokazala, da si lahko kot vegan mišičast in močan.

Pot do teh uspehov pa ni bila enostavna..

Ko sva postala vegana (leta 2014), nisva bila ravno prepričana, če je to v kar se podajava sploh primerno za naju, ali bova brez živalskih produktov uspela pokriti vse potrebe po hranilih in ali bova konec koncev sploh preživela?! Večina medijev, tiskanih in na spletu ter znanih avtoritet, so namreč o veganstvu govorili le slabe stvari, kako pomanjkljivo je, da na veganski prehrani ne moreš biti športnik, da je veganstvo zelo nezdravo in nevarno...

Ker pa sva imela že veliko izkušenj o prehrani, sva stvari malo pregledala in ugotovila, da bi na veganski prehrani lahko dobila vse kar potrebujeva, tudi za potrebe vrhunskega športa.


Zato sva se odločila, da bova veganstvo preizkusila na lastni koži, saj nisva hotela po nepotrebnem škodovati živalim.

Nad situacijo sva bila šokirana!

Po dobrih treh mesecih veganstva, sva bila v še boljši telesni formi kot prej, bila sva bolj močna, bolj mišičasta in kar je najpomembneje, počutila sva se veliko bolje kot prej, ko sva dnevno jedla gore živalskih izdelkov.

Še vedno pa sva večkrat podvomila, ko sva v kakšnem znanem mediju prebrala kaj proti veganstvu, ali je to kar počneva sploh zdravo ali sva ubrala pravo pot..

Ko sva se o veganski prehrani začela še bolj izobraževati in začela preučevati neodvisne peer-reviewed raziskave, sva ugotovila, da je to tista prava pot, na kateri lahko vsak dosega super rezultate v športu, je fit in bolj zdrav, kot na vsejedi prehrani.


Spoznala sva, da je vse kar sva o veganski prehrani prej v medijih brala ena velika laž!

Najina spoznanja in ključne informacije, ki jih potrebuješ, da tudi ti še danes začneš z vegansko prehrano, ter izboljšaš svoje počutje, postavo in zdravje, bova s tabo delila v paketu veganskih priročnikov, ki jih lahko danes prejmeš po izjemno znižani ceni.

Vidna sva bila na

ali so priročniki primerni zame?

 • Si nekdo, ki želi znižati nivoje holesterola in trans maščob v krvnem obtoku in tako zmanjšati možnosti za nastanek bolezni srca in ožilja?
 • Si že poskusil/a z vegansko prehrano ampak stvari nekako niso delovale… se pa zavedaš, da rastlinska hrana prinaša veliko prednosti za tvoje počutje in da potrebuješ le prave informacije.
 • Si tekač, nogometaš, tenisač, šprinter, fitneser… ki želi izboljšati svoje performanse in se hitreje regenerirati?
 • Svoje zdravje jemlješ resno in ne želiš v svoje telo vnašati hemskega železa in živalskih beljakovin, ki promovirajo nastanek nekaterih kroničnih bolezni?
 • Imaš rad/a živali in ne želiš, da trpijo in umirajo po nepotrebnem?
 • Si oseba, ki je mar za okolje in želiš svojimi prehrambnimi navadami zmanjšati svoj ogljični odtis ter ohraniti naš planet čim bolj zelen? (Živinoreja namreč povzroča bistveno več toplogrednih izpustov (ogljikov dioksid, dušikov oksid in metan) kot vsa prometna infrastruktura skupaj (vir: UN))

Če je tvoj odgovor na katero izmed zgornjih vprašanj »Da«, potem sva prepričana, da ti bodo priročniki v veliko pomoč in da potrebuješ svojo kopijo.


V priročnikih sva namreč na enostaven način opisala vse, kar potrebuješ, da še danes živalske izdelke zamenjaš z bolj zdravimi rastlinskimi, brez da bi za to moral/a jesti le solato in brokoli🤪


Ampak ja..


Mogoče je v tebi še vedno kanček skepticizma glede vsega skupaj.. Saj vsi vemo, internet je poln zvitih gurujev, kateri ti prodajajo nič več kot prazne obljube – zato ceniva tvojo previdnost in ne pričakujeva, da slepo verjameš najinim besedam…


Namesto tega…

POGLEJ KAJ O NAJU IN PRIROČNIKIH MENI že več kot 2457 Slovenk in Slovencev...


Zgrabi svoj paket priročnikov in zaživi bolj zdravo življenje!

Konsenz znanosti kaže na to, da živalski izdelki v prehrani danes ne pomenijo "lažje poti" do uravnotežene prehrane. Nemogoče je namreč sestaviti vsejedi jedilnik, ki ne bi vseboval zdravju škodljivih snovi (holesterol, trans maščobe, nasičene maščobe, hemsko železo, živalske beljakovine,...).


S prehodom na vegansko prehrano se lahko izogneš tem težavam in narediš veliko dobrega za svoje zdravje in počutje. S pomočjo veganskih priročnikov bo to mala malica, to ti obljubljava.

100% Garancija na zadovoljstvo

Varno Plačilo

Rastlinska hrana

 • Nobeno živilo rastlinskega izvora NE vsebuje holesterola
 • Rastlinska hrana NE vsebuje trans maščob
 • Rastlinske beljakovine tveganj za kronična obolenja NE predstavljajo
 • Rastlinska hrana vsebuje nehemsko železo, ki ni povezano z rakavimi obolenji

Vsejeda hrana

 • Vsebuje holesterol, ki je dokazan krivec za srčno žilne bolezni
 • Vsa živalska hrana naravno vsebuje tudi trans maščobe, ki so zelo slabe za srčno žilni sistem
 • Živalske beljakovine so povezane s povečanim tveganjem za razna kronična obolenja
 • Hemsko železo je eden od rizičnih faktorjev za nastanek raka

Danes prejmeš

 • Priročnik Zdrave Zamenjave - Kako živalske izdelke zamenjati s rastlinskimi in s tem narediti nekaj neprecenljivega za svoje zdravje. (Vrednost: 16€)
 • Priročnik 11 Fit Veganskih Receptov - Tako boš točno vedel/a kaj si jutri pripraviti za zajtrk, kosilo, večerjo... še več, vsi recepti so sestavljeni tako, da pri tem ne bo trpela tvoja tehtnica - se z njihovo uporabo ne boš redil/a. (Vrednost: 16€)
 • Priročnik Ekskluzivni Fit Veganski Jedilnik - Ne glede na to ali si športnik ali ne veganska prehrana je primerna zate. Če si športnik ali pa raje samo navijaš s kavča, boš v tem priročniku našel/la pravi jedilnik zase. Prav tako ti bova natančno razložila vse o veganski prehrani, makrohranilih ter prehranskih dopolnilih, ki so nujna za boljše zdravje.. ne glede na to kako se prehranjuješ (vegansko ali vsejedo). (Vrednost: 16€)
 • Prioriteten dostop do najine podpore - Čeprav to storitev nudiva le strankam, s katerimi delava strogo individualno, pa jo danes nudiva tudi tebi. Ker pa so najine zmogljivosti omejene (dan ima le 24h 🤪), obstaja velika verjetnost, da bova ta bonus kmalu umaknila iz te ponudbe. Če je še vedno tukaj sedaj ko bereš, imaš srečo in splača se ti pohiteti z nakupom. (Vrednost: 49€)

Skupna vrednost: 97€

Cena zate: 13 

100% Garancija na zadovoljstvo

Varno Plačilo

Najina izjemna Garancija

V priročnike sva vložila veliko dela in znanja, ki sva ga nabirala čez leta in zate pripravila super vsebine, ki te bodo oborožile praktično z vsem, kar moraš vedeti, da se začneš vegansko prehranjevati in izboljšaš svoje zdravje.


V priročnike tako močno verjameva, da sva ti pripravljena ponuditi to izjemno garancijo...


Če ti priročniki in najina podpora (odgovori na morebitna dodatna vprašanja), ki jo danes ob nakupu prejmeš, ne bodo všeč oziroma se ti ne bodo zdeli vredni tistih 13€ (kar sicer težko verjameva), imaš 7 dni časa, da nama pišeš in vrnila ti bova ves investiran denar.


Le pošlji email na info@go-buildyourself.si in vrnila ti bova 13€. Edini pogoj, za vračilo denarja je, da so vsi tvoji podatki, ime, priimek, email, in tel. številka, ki jih vneseš ob zaključku nakupa, pravilni in resnični.


Prav tako lahko v tem primeru obdržiš priročnike, midva pa se bova obrisala pod nosom.. 😆

Pogosta Vprašanja in Odgovori

Ali dobim priročnike v fizični obliki?

Ne. Priročnike prejmeš v spletni (online) obliki v .pdf formatu. Priročnike si lahko preneseš takoj po nakupu brez čakanja.

Ali je veganska prehrana draga?

Prav to vprašanje najpogosteje prejmeva. Čeprav je kakšen izdelek res malo dražji, pa ti bova v priročnikih razkrila kako se lahko vegansko prehranjuješ na zelo ugoden način (vedeti moraš le, kje kupovati hrano).

Ali bom z vegansko prehrano zaužil dovolj beljakovin?

Ja. Z vegansko prehrano boš z lahkoto zaužil/a dovolj beljakovin in tudi vseh esencialnih aminokislin, tudi če si vrhunski športnik. Tudi midva z lahkoto pokrijeva dnevno količino beljakovin in sva fizično precej aktivna. Tudi ko sva se še ukvarjava bodybuildingom (s športom, ki zahteva največ beljakovin), sva z vegansko prehrano brez težav zaužila dovolj beljakovin.

Ali bi mi lahko na veganski hrani česarkoli primanjkovalo?

S pomočjo veganskih priročnikov ti zagotavljava, da ti na veganski prehrani ne bo ničesar primanjkovalo.

Nisem prepričan, če je veganstvo primerno zame..

Glede na znanstveni konsenz kateri predstavlja najvišjo znanstveno raven dokaza (in kateremu ne more ugovarjat noben doktor ali prehranski svetovalec), si lahko brez skrbi, da je veganska prehrana primerna tudi zate. V priročnikih ti bova pokazala kako se vegansko prehranjevati, kako to narediti na pravi način in zelo enostavno.

Tudi če se nočeš 100% vegansko prehranjevati, verjameva, da se strinjaš z nama, da je dobro zamenjati kakšen živalski izdelek za nekaj bolj zdravega in hkrati še vedno pokriti vse potrebe po mikro in makrohranilih.

Kako bo vse skupaj potekalo?

Preprosto v dveh korakih:


1) Klikneš TUKAJ, izbereš želen način plačila (kreditne kartice ali PayPal) in naročiš svoje veganske priročnike.


2) Po opravljenem plačilu lahko takoj preneseš svoje priročnike. Vse kar potrebuješ za prebiranje teh ekskluzivnih informacij pa je računalnik ali telefon ali tablica.


Hvala da si si vzel/a čas in prebral/a to stran in upava da se slišimo kmalu.


Rene Škarabot & Galla Os

P.S.: Če si tudi ti tisti oziroma tista, ki rad/a preskoči na konec strani, tukaj je povzetek:


Na tej strani si lahko zagotoviš paket treh priročnikov o veganski prehrani, s katerimi se lahko začneš bolj zdravo prehranjevati še danes.


Najboljši del?


Za to ti ne bo potrebno na dieto ali se odpovedati okusnim jedem, prav tako zaradi veganske prehrane ne bodo trpeli tvoji športni rezultati, saj ti bova dodala primer jedilnika za športnike, s katerim boš z lahkoto pokril/a vsa hranila.. še več, čez čas se bo izboljšala tudi tvoja zmogljivost.


Plus..


Čeprav boš že v priročnikih dobil/a vse informacije, ki jih potrebuješ, pa za omejen čas ponujava tudi dostop do najine prioritetne pomoči in odgovore na tvoja vprašanja (storitev, ki jo izvajava le strogo individualno s strankami, ki na mesec plačujejo nekaj sto Eurov), tebi danes v tej ponudbi to ponjava brezplačno.


Na tej strani lahko celoten paket treh digitalnih priročnikov in najino podporo prejmeš zgolj za 13€! (ne nisva pozabila nobene ničle odzadaj. :=) Vse to prejmeš za samo 13€)


V tvojo vednost: S tabo želiva biti popolnoma odkrita. Zato ti želiva sporočiti še, da najverjetneje ta super ponudba ne bo trajala v nedogled..


Zato si svoj paket priročnikov za le 13€ naroči s klikom na to povezavo zdaj. 

Za vse dodatne informacije in vprašanja sva ti na voljo prek E-maila vprasanja@go-buildyourself.si.


*Izjava o omejitvi odgovornosti: Veganski priročniki in vse vsebine na naših straneh niso namenjene izvajanjem kakršnih koli terapij zdravljenja. Če imaš zdravstvene težave, se o svoji nameri vedno najprej posvetuj s svojim osebnim zdravnikom ali specialistom. Čeprav veganska prehrana zmanjša tveganja za nastanek raznih kroničnih obolenj, pa le ta ni zdravilo!

Rezultati se lahko razlikujejo od osebe do osebe.


Reference: AND (Academy of Nutrition and Dietetics), DC (Dietitians of Canada), NHMRC (Australian National Health and Medical Research Council), BDA (British Dietetic Association), BNF (British Nutrition Foundation)


This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook™, Inc.© 2024 GO Build Yourself - Vse pravice pridržane - Splošni pogoji | Politika zasebnosti

>