Vaje z Elastiko - TOP Trening za Noge od Doma

Avtor: Rene Škarabot 

02 Dec 

2020 

Vaje z elastiko za noge, ki jih v nadaljevanju delim s tabo so ključne za povečanje mišične mase in moči spodnjega dela telesa, brez fitnesa.


Vse vaje lahko izvajaš kjerkoli, kjer imaš 2 kvadratna metra prostora.


Elastične trakove (elastike), ki jih uporabljam sem kupil v Decathlon-u, kjer so zelo cenovno ugodni. Če si vsaj malo v formi ti priporočam vsaj 40kg elastike, še bolje pa več.


Vaje ti bom predstavil kar prek videa kjer ti pokažem in ti tudi razložim kako jih pravilno izvajat za najboljše rezultate.

Vaje z elastiko za noge

Če si ravno na lovu za treningi z elastikami, potem si poglej še ta celovit sklop vaj z elastikami za zgornji del telesa, ki je na voljo tukaj.


Za več vadb od doma, ki ne zahtevajo nobene dodatne opreme in ti bodo vzele le 20 minut tvojega časa, si poglej še ostale blog zapise na tej povezavi.


Želim ti super trening,

Rene


P.S. Če imaš kakršno koli vprašanje, ga kar zapiši spodaj v komentar in z veseljem ti bom dal še kakšen nasvet.

Deli članek še z ostalimi

Avtor: Rene Škarabot

Sem certificiran osebni fitnes trener, ki se s športom ukvarjam že od malih nog. Kot vegan sem zasedel drugo mesto na odprtem powerlifterskem tekmovanju, ker sem skupno, v treh dvigih, premaknil več kot 550kg. Svoje znanje in bogate izkušnje o športu in veganski prehrani, bom z veseljem prek člankov s tabo delil tudi v prihodnje 🙂 

Zadnje objave

>