Vaje z Elastiko za Zgornji Del Telesa

Avtor: Rene Škarabot 

03 Dec 

2020 

Vaje z elastiko ali elastičnim trakom so super alternativa utežem, saj pri izvedbi vaj predstavljajo dodaten upor, kar za gibanje zahteva več moči in posledično več mišičnega dela in več dela kot mišica opravi, več je mikro poškodb in večja je mišična rast.

V nadaljevanju bom s tabo delil sklop vaj z elastiko za celoten zgornji del telesa. Prav tako bom s tabo delil celoten vadbeni program, ki ti bo pomagal na svoje telo dodati kar največ nove mišične mase in moči.

 V vadbi bomo pokrili:
  • Vaje za hrbet
  • Vaje za prsa
  • Vaje za ramena
  • Vaje za roke

Za najlažjo predstavo sem posnel video, kjer ti vaje pokažem in ti tudi razložim kako jih pravilno izvajat za najboljše rezultate.

Video prikaz vaj z elastiko

Upam, da ti vaje in vadbeni program pridejo prav.


Da pa boš na svoje telo dodal/a kar največ mišic in ga naredil čim bolj funkcionalnega, sem zate pripravil tudi seznam in prikaz vaj z elastiko za noge. Trening je na voljo s klikom na to povezavo.


Želim ti super trening in čim več mišic 🙂

ReneP.S. Elastike, ki sem jih sam uporabljam in katere sem uporabljal tudi v videu, sem kupil v Decathlonu za nekaj €.


P.P.S. Če imaš kakršno koli vprašanje, ga kar zapiši spodaj v komentar in z veseljem ti bom dal še kakšen nasvet.

Deli članek še z ostalimi

Avtor: Rene Škarabot

Sem certificiran osebni fitnes trener, ki se s športom ukvarjam že od malih nog. Kot vegan sem zasedel drugo mesto na odprtem powerlifterskem tekmovanju, ker sem skupno, v treh dvigih, premaknil več kot 550kg. Svoje znanje in bogate izkušnje o športu in veganski prehrani, bom z veseljem prek člankov s tabo delil tudi v prihodnje 🙂 

Zadnje objave

>