17 Izjemnih Vaj za Hujšanje Doma

Avtor: Rene Škarabot 

08 Jan 

2021 

Ti sestava vadbe doma povzroča preglavice?


Kljub temu, da je telovadba na sporedu štiri krat tedensko, še vedno ne moreš izgubiti odvečnih kilogramov?


So vaje, ki jih izvajaš dolgočasne in monotone?


Potem ti bo ta današnji članek polepšal dan.


V nadaljevanju bom s tabo delil 17 izjemnih vaj, ki so optimizirane za izgubo odvečnih kilogramov ter učvrstitev mišic in s pomočjo katerih lahko konkretno izboljšaš svoje kondicijsko stanje ter izgubiš kar nekaj odvečnih kilogramov na vseh kritičnih točkah (trebuh, zadnjica, noge, roke).


Vaje so visoko intenzivne, zato bodo odvečne maščobe na udaru še dlje časa po končanem treningu. Prav tako so vaje razporejene tako, da jih lahko izvajaš kar eno za drugo, izbereš si le poljuben časovni interval, npr. 30 ali 60 sekund.


Vaje so razdeljene v tri sklope:

 • LEVEL 1: Lahka težavnost 
 • LEVEL 2: Srednja težavnost 
 • LEVEL 3: Težje vaje 

Ne glede na to v katero skupino se uvrščaš, sem prepričan, da boš v spodnjem videu našel/la kar nekaj vaj, ki bodo popestrile tvojo vadbo in pokurile odvečne kilograme.


Stisni "Play" spodaj in si oglej video.

Se vidimo v naslednjih vadbah,

Rene


P.S. Če so ti bile vaje všeč..


Potem se naroči na naš Youtube kanal, saj boš tako vedno na tekočem glede novih vadb in vedno v super formi kar od doma.


P.P.S. Vadba je zelo pomembna za preoblikovanje telesa, ampak za uspešno hujšanje je zelo pomembno tudi kaj čez dan ješ. Z drugimi besedami, prehrana je še bolj pomembna kot vadba. 


Da ti bo lažje začeti in da bodo rezultati bolj hitro opazni, sva zate pripravila nekaj brezplačnih e-knjig v katerih s tabo deliva preverjene tehnike in trike, ki ti bodo pomagali preoblikovati postavo na bolj enostaven način. Prenesi jih že zdaj s klikom na spodnji gumb.

DARILA DOBRODOŠLICE

Preverjene tehnike in triki za učinkovito in zdravo hujšanje s pomočjo rastlinske prehrane. Prenesi brezplačne e-knjige že zdaj s klikom na spodnji gumb.

Deli članek še z ostalimi

Avtor: Rene Škarabot

Sem certificiran osebni fitnes trener, ki se s športom ukvarjam že od malih nog. Kot vegan sem zasedel drugo mesto na odprtem powerlifterskem tekmovanju, ker sem skupno, v treh dvigih, premaknil več kot 550kg. Svoje znanje in bogate izkušnje o športu in veganski prehrani, bom z veseljem prek člankov s tabo delil tudi v prihodnje 🙂 

  • Pozdravljeni Maja,

   Hvala za vaš komentar. Poskoki v taki izvedbi kot so prikazani na videu zgoraj niso škodljivi za posameznike z zdravo hrbtenico. Pri vseh vadbah poskoke tudi lepo absorbiramo pri pristanku s krčenjem kolenskega in kolčnega sklepa ter pazimo, da vaje pravilno izvajamo. Za ljudi, ki imajo pa s hrbtenico že težave, pa je bolj priporočeno, da začnejo z bolj statičnimi vajami.

   Lep pozdrav,
   Rene

 • Zadnje objave

  >