17 Izjemnih Vaj za Hujšanje Doma

Napisal: Rene Škarabot 

08 Jan 

2021 

Ti sestava vadbe doma povzroča preglavice?


Kljub temu, da je telovadba na sporedu štiri krat tedensko, še vedno ne moreš izgubiti odvečnih kilogramov?


So vaje, ki jih izvajaš dolgočasne in monotone?


Potem ti bo ta današnji članek polepšal dan.


V nadaljevanju bom s tabo delil 17 izjemnih vaj, ki so optimizirane za izgubo odvečnih kilogramov ter učvrstitev mišic in s pomočjo katerih lahko konkretno izboljšaš svoje kondicijsko stanje ter izgubiš kar nekaj odvečnih kilogramov na vseh kritičnih točkah (trebuh, zadnjica, noge, roke).


Vaje so visoko intenzivne, zato bodo odvečne maščobe na udaru še dlje časa po končanem treningu. Prav tako so vaje razporejene tako, da jih lahko izvajaš kar eno za drugo, izbereš si le poljuben časovni interval, npr. 30 ali 60 sekund.


Vaje so razdeljene v tri sklope:

  • LEVEL 1: Lahka težavnost 
  • LEVEL 2: Srednja težavnost 
  • LEVEL 3: Težje vaje 

Ne glede na to v katero skupino se uvrščaš, sem prepričan, da boš v spodnjem videu našel/la kar nekaj vaj, ki bodo popestrile tvojo vadbo in pokurile odvečne kilograme.


Stisni "Play" spodaj in si oglej video.

Se vidimo v naslednjih vadbah,

Rene


P.S. Če so ti bile vaje všeč..


Potem se naroči na naš Youtube kanal, saj boš tako vedno na tekočem glede novih vadb in vedno v super formi kar od doma.


Če misliš, da bi video prišel prav še komu, potem deli članek še z njim in mu pomagaj do Fit postave hitreje.

Deli članek še z ostalimi

Avtor: Rene Škarabot

Sem certificiran osebni fitnes trener, ki se s športom ukvarjam že od malih nog. Kot vegan sem zasedel drugo mesto na odprtem powerlifterskem tekmovanju, ker sem skupno, v treh dvigih, premaknil več kot 550kg. Svoje znanje in bogate izkušnje o športu in veganski prehrani, bom z veseljem prek člankov s tabo delil tudi v prihodnje 🙂 

Zadnje objave

>