Pripravite si enostaven, hiter in zdrav obrok

Napisal: Rene Škarabot 

15 Apr 

2018 

Hitri obroki nam danes zaradi hitrega tempa pridejo še kako prav. Težava pa nastane pri tem, da je večina hitrih obrokov (še posebej iz raznih fast food restavracij) zelo slaba za zdravje in postavo. Zato sva se z Gallo odločila, da bova s tabo delila zelo enostaven obrok, ki bo tvoje telo napolnil z vsemi potrebnimi makrohranili, ki vsebuje veliko vitaminov, antioksidantov in učinkovito poteši lakoto.


Še posebej ti bo ta super shake prišel prav, za zdrav zajtrk, malico ali na poti v avtomobilu.

Super shake je zdrav obrok, poln hranil – vlaknin, zdravih maščob, kvalitetnih beljakovin, bogat je z antioksidanti, minerali ter vitamini in vsebuje minimalno sladkorja in procesiranih sestavin.

Galla Os v parku Tivoli z veganskimi proteini Veggie Style | Foto: Rene Škarabot

Katere sestavine so v tem super shake-u?

  • 2 dcl sojinega mleka
  • 1 in pol zmrznjene banane
  • Pest indijskih oreščkov
  • Pest mlade špinače
  • Na koncu za posip: kokosova moka
  • Ter beljakovine Veggie Style POWER GREENS okus vanilja

Navodila za pripravo: Vse sestavine z izjemo kokosove moke stresi v mikser in miksaj toliko časa, da zmes postane gladka, brez grudic. Na koncu po vrhu lahko potreseš pol čajne žličke kokosove moke.

Beljakovine Veggie Style POWER GREENS so dostopne na spletni trgovini kupujemzdravo.si.


Ker imava z Gallo rada te beljakovine zaradi kvalitete sva se s Kupujem Zdravo dogovorila za prav poseben POPUST, ki ga pri vsakem nakupu lahko koristijo obiskovalci naše strani in naše stranke.

Kako koristiti popust na celoten nakup v spletni trgovini Kupujem Zdravo?

Enostavno, ko boš zaključeval/a naročilo, v košarici vpiši promocijsko kodo GOBY in tako boš na celoten nakup prejel/a popust.

Zate sva pripravila tudi video recept tega super smoothija, na voljo je TUKAJ.

Sedaj pa ti želiva dober tek!

Rene & GallaP.S: Popust GOBY lahko koristiš vedno pri vsakem nakupu.

P.P.S: Če želiš svojo vegansko prehrano še popestriti z novimi recepti in jedilniki, ter dobiti veliko novih idej kako zamenjati živalsko hrano z bolj zdravo vegansko, potem imava zate tudi paket priročnikov, ki ti pomagajo jesti zdravo brez, da se moraš za to odpovedat gurmanskim jedem. Več si poglej s klikom tukaj.

Verjameva, da ti bo paket všeč :=) Vanj sva namreč vložila veliko najinega znanja o veganski prehrani in se maksimalno potrudila, da bo zate čim bolj enostaven in učinkovit.

Deli članek še z ostalimi

Avtor: Rene Škarabot

Sem certificiran osebni fitnes trener, ki se s športom ukvarjam že od malih nog. Kot vegan sem zasedel drugo mesto na odprtem powerlifterskem tekmovanju, ker sem skupno, v treh dvigih, premaknil več kot 550kg. Svoje znanje in bogate izkušnje o športu in veganski prehrani, bom z veseljem prek člankov s tabo delil tudi v prihodnje 🙂 

Zadnje objave

>