Pripravite si enostaven, hiter in zdrav obrok

Avtor: Rene Škarabot 

15 Apr 

2018 

Hitro pripravljeni obroki nam danes zaradi hitrega tempa pridejo še kako prav. Težava pa nastane pri tem, da je večina hitro pripravljene hrane, še posebej iz raznih fast food restavracij, slaba za zdravje in FIT postavo.


Zato sva se z Gallo odločila, da bova s tabo delila zelo enostaven obrok, ki bo tvoje telo napolnil z vsemi potrebnimi hranili. Vsebuje veliko vitaminov, antioksidantov, vlaknin, zdravih maščob, kvalitetnih beljakovin in učinkovito poteši lakoto.


Še posebej ti bo ta smoothie prišel prav, za zdrav zajtrk, malico ali na poti v avtomobilu.

Galla Os v parku Tivoli z veganskimi proteini Veggie Style | Foto: Rene Škarabot

Katere sestavine so v tem super shake-u?

  • 2 dcl sojinega mleka
  • 1 in pol zmrznjene banane
  • Pest indijskih oreščkov
  • Pest mlade špinače
  • 2 - 3 merice (20 - 30g) beljakovin Veggie Style Power Greens okus vanilja
  • Na koncu za posip: kokosova moka

Navodila za pripravo: Vse sestavine z izjemo kokosove moke stresi v mikser in miksaj toliko časa, da zmes postane gladka, brez grudic. Na koncu po vrhu lahko potreseš pol čajne žličke kokosove moke.

Beljakovine Veggie Style POWER GREENS so dostopne na spletni trgovini kupujemzdravo.si s klikom tukaj.


Ker so nama te beljakovine zares super in so zelo kvalitetne, sva se s Kupujem Zdravo dogovorila za prav poseben POPUST, ki ga pri vsakem nakupu lahko koristijo obiskovalci naše strani in naše stranke.


S kodo za popust: GOBY ki jo vpišeš ob zaključku nakupa na spletni trgovini Kupujem Zdravo, prejmeš še dodaten popust na celoten nakup.

Spodaj si lahko ogledaš tudi zabaven video recept 👇😋

Sedaj pa ti želiva dober tek!
Rene & GallaP.S: Popust GOBY lahko koristiš vedno pri vsakem nakupu v spletni trgovini z zdravo prehrano kupujemzdravo.si.P.P.S: Če iščeš načine kako svoj jedilnik narediti bolj zdrav in lahkoten, potem ti bodo naše knjižice z novimi in zdravimi veganskimi recepti in jedilniki gotovo prišle prav. Več si poglej s klikom tukaj.

Verjameva, da ti bo paket všeč :=) Vanj sva namreč vložila veliko najinega znanja o veganski prehrani in se maksimalno potrudila, da bo zate čim bolj enostaven in učinkovit.

Deli članek še z ostalimi

Avtor: Rene Škarabot

Sem certificiran osebni fitnes trener, ki se s športom ukvarjam že od malih nog. Kot vegan sem zasedel drugo mesto na odprtem powerlifterskem tekmovanju, ker sem skupno, v treh dvigih, premaknil več kot 550kg. Svoje znanje in bogate izkušnje o športu in veganski prehrani, bom z veseljem prek člankov s tabo delil tudi v prihodnje 🙂 

Zadnje objave

>