Vaje za Trebuh in Čvrste Trebušne Mišice

Avtor: Rene Škarabot 

12 Avg 

2020 

Če ti klasične vaje za trebuh niso najbolj pri srcu in iščeš popestritev svojega treninga za trebušne mišiče, potem si na pravem mestu. S tabo bom namreč delil zanimivo vadbo trebušnih mišic, ki ti bo vzela le 5 minut tvojega časa.


Tudi sam sem v preteklosti v želji po ravnem trebuhu in izklesanih trebušnih mišicah izvajal vaje za trebuh po 30 ali celo 45 minut.. Kar pa seveda ni imelo bistvenega vpliva na izgled mojega six pack-a.


Trebušnih mišic ne potrebuješ telovaditi 45 in niti 30 ali 20 minut, zadošča že hiter intenziven trening tja do 10 minut, večkrat tedensko.


Zato sem zate pripravil dinamično in nekoliko drugačno vadbo za trebuh, ki ti bo vzela le 5 minut in katero lahko izvedeš kjerkoli. Če jo boš izvajal/a 3 – 4 krat tedensko, boš svoje trebušne mišice učvrstil/a bolje, kot marsikdo, ki redno obiskuje fitnes center.


Telovadba je na voljo na spodnjem videu.


Zaupaj mi v komentarju spodaj kako se ti je zdela vadba in če si želiš še več podobnih v prihodnjih videih.


Se vidimo v naslednjih vadbah,

Rene


P.S. Če ti je bila vadba všeč, te vabim, da si pogledaš še druge vadbe na Youtube kanalu GO Build Yourself s klikom tukaj.


Naroči se na Youtube kanal, da boš vedno na tekočem glede novih vadb in receptov ter v super formi kar od doma.

Deli članek še z ostalimi

Avtor: Rene Škarabot

Sem certificiran osebni fitnes trener, ki se s športom ukvarjam že od malih nog. Kot vegan sem zasedel drugo mesto na odprtem powerlifterskem tekmovanju, ker sem skupno, v treh dvigih, premaknil več kot 550kg. Svoje znanje in bogate izkušnje o športu in veganski prehrani, bom z veseljem prek člankov s tabo delil tudi v prihodnje 🙂 

  • Živjo Darka,

   Hvala za tvoj komentar! 🙂

   Nove vadbe so že v nastajanju in bodo kmalu na voljo na našem Youtube kanalu GO Build Yourself na tej povezavi: https://www.youtube.com/channel/UCXk0WiQLOj4_5VijNbFwUng

   Priporočam vam, da se naročite na naš Youtube kanal (na zgornji povezavi) in tako poskrbite, da ne boste zamudila nobenega novega videa – brezplačnih vodenih vadb in trikov za učinkovito in zdravo hujšanje.

   Lep dan še naprej,
   Rene

 • Zadnje objave

  >